Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2015, 0:55
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Čo prezradil teaser na Batman v Superman?

FILMY A SERIÁLY DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Až taký veľký rozruch nevyvolal, no v každom prípade pár vecami zaujal a potešil.

Nebudeme si klamať. Každý sme od teaseru pre BvS čakali viac. Nakoniec, nikto ale nemôže byť prekvapený, že Zack Snyder pripravil skutočne len teaser. Do premiéry ešte stále ostáva 11 mesiacov, a aj keď bude film už na Vianoce dávno hotový, na jeho uvedenie si ešte hodnú chvíľu počkáme. Peniaze sú peniaze a tak, zatiaľ čo bude najočakávanejší komiksový film trčať v šuflíku, postupne budú presakúvať nepríjemné spoilery, ktorým sa je takmer nemožné vyhnúť. Rovnako tak to je s Avengermi a vlastne s každým veľkým blockbusterom. Prvý teaser na BvS internet veľmi nezbúral. Vlastne, druhý teaser na Star Wars ho strčí do kapsy kedykoľvek, čo mi je aj trochu ľúto. Jedným z dôvodov, prečo je tomu tak, je fakt, že očakávaná snímka od DC/Warneru neukázala nič, čo by sme si už nepredstavovali, respektíve nevedeli. O soche, batwingu aj batmobile sme vedeli už dávno, rovnako ako o konflikte medzi Supermanom a Batmanom či kritike a nenávisti, ktorej bude Man of Steel čeliť. Predpokladám ale, že prvý skutočný trailer nás skutočne posadí na zadok (ok, Star Warsu budú stačiť Williamsove fanfáry a zvuk zapínajúceho sa svetelného meča a všetci sa môžu skryť, ale skúsme na to na chvíľu zabudnúť).

Poďme sa teda pozrieť na to, čo zaujímavého teaser odhalil a čím fanúšikov potešil. V prvom rade je si treba uvedomiť, že BvS: Dawn of Justice si bralo veľkú inšpiráciu u skvelého (aj „sfilmovaného“) komiksu - The Dark Knight Returns. Povedal to sám režisér Zack Snyder i scenárista David S. Goyer. Batman už robí svoju robotu v Gothame niekoľko desiatok rokov, zatiaľ čo Superman je len zelenáč. Mimochodom, Affleck vyzerá ako Batman aj Bruce Wayne úžasne. V komikse je Bats starý, rovnako tak využíva sniperku. Tú vidíme aj na konci teaseru. 

Čo prezradil teaser na Batman v Superman?

V jednom zo záberov taktiež drží neznámy predmet. Zaujímavejší je ale znak Riddlera. Na jednom z pilierov totiž vidíme tradičný otáznik. Nie, Riddler sa pravdepodobne ešte neukáže, no Snyder tak žmurká na fanúšikov a sľubuje, že sa ho raz dočkáme. Jedným z prekvapení je aj Batmanov Batwing strieľajúci a zabíjajúci istých ozbrojencov. Všetci dobre vieme, že Batman nezabíja, a tak sa buď zbláznil, alebo mu niekto jeho stroje ukradol, čo je oveľa viac pravdepodobnejšie. 

Čo prezradil teaser na Batman v Superman?
Čo prezradil teaser na Batman v Superman?

Jednou z najväčších zaujímavostí je však Man of Steel a „jeho garda“. Zdá sa, že bude mať nasledovníkov a prekvapujúco mu to asi ani nebude vadiť, čo sa mi ale nezdá. Všimli ste si niečo zaujímavé v teaseri vy? 

Čo prezradil teaser na Batman v Superman?


Áno, skutočne to vyzerá úžasne

Čo prezradil teaser na Batman v Superman?
Čo prezradil teaser na Batman v Superman?

Domov
Zdieľať
Diskusia