Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2016, 10:51
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Príbeh Baymaxa a Hira z Big Hero 6 bude pokračovať ako seriál

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dobrá správa pre všetkých fanúšikov Baymaxa. Jeho príbeh sa ešte ani zďaleka nekončí.

Pamätáte si ešte na animované spracovanie komiksu od Marvelu s názvom Big Hero 6? Myslím, že keď si pozriete obrázok či prípadne trailer nižšie, určite si opäť spomeniete na oscarový animák, ktorý svetlo sveta uzrel ešte v roku 2014, pričom my na Slovensku sme sa ho dočkali začiatkom roka 2015. Pokiaľ vás táto snímka minula akýmsi nevysvetliteľným oblúkom, v skratke: Príbeh sa odohráva v „San Fransokyu", kde býva mladý Hiro Hamada (Ryan Potter) a jeho starší brat Tadashi (Daniel Henney). Ten trávi všetok svoj voľný čas na vymýšľanie nových technológií. Hlavný rozdiel v bratoch je ten, že kým Tadashi a jeho kamaráti (Honey Lemon, Go Go, Wasabi a Fred), pracujú na technológii, ktorá by mohla byť užitočnou v reálnom svete, Hiro mrhá svojim talentom zarábaním si s podzemnými bitkami robotov. Nakoniec sa ale Hiro dostane na technologickú školu a jeho vynález ohúri každého. Klišé ale neobišlo ani Big Hero 6. Nasleduje tragédia a krádež Hirovej technológie, ktorá sa dostane do rúk tajomného muža v Kabuki maske. Medzitým sa však „objaví“ nafukovací zdravotnícky robot Baymax (skvelý výkon Scotta Adsita), ktorý pomôže Hirovi prekonať svoju emocionálnu bolesť. 

Zhliadnutie tohoto animáku vám odporúčame všetkými desiatimi, no a pokiaľ sa vám naozaj zapáči, tak nemusíte smútiť za pokračovaním, príbeh totiž bude od roku 2017 pokračovať na televíznom kanále Disney XD. Práve sa začala produkcia, za ktorou stoja Mark McCorkle a Bob Schooley, ktorí majú okrem iného na svojom konte seriál Kim Possible, či každý po jednej soške Emmy. Ich tím doplní ešte ďalší držiteľ Emmy Nick Filippi, ktorý zasadne sa stoličku výkonného režiséra. V tomto štádiu sa, samozrejme, ešte nedá povedať, či sa vráti kompletné hlasové obsadenie, no určite by bola veľká škoda, keby nie. Pokiaľ sa dozvieme ohľadom projektu niečo nové, určite sa o tom v čo najkratšom čase dočítate na našom webe.

Domov
Zdieľať
Diskusia