Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2016, 17:32
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman a ďalší natáčajú zabijácku komédiu

FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Snímka s názvom The Hitman's Bodyguard, ktorá je momentálne vo veľmi ranom štádiu natáčania, láka najmä na poriadne hviezdny ansábel.

Zdá sa, že Ryan Reynolds (Woman in Gold, Buried) nemá dosť akcie, humoru a zabíjania ani po divácky výborne prijatom Deadpoolovi. Herec sa totiž objaví v zaujímavo obsadenej akčnej komédii s názvom The Hitman's Bodyguard, ktorej príbeh bude zameraný na najlepšieho osobného strážcu na svete menom Michael Bryce (Reynolds) a jeho nového klienta, známeho nájomného vraha Dariusa Kincaida (Samuel L. Jackson - Coach Carter, Pulp Fiction). Aj keď sa navzájom nenávidia už roky, teraz sú nútení spolupracovať, pretože majú iba 24 hodín na to, aby sa dostali z Anglicka do holandského Haagu a zároveň unikli vražednému východoeurópskemu diktátorovi Vladislavovi Dukhovichovi (Gary Oldman - Harry Potter, trilógia The Dark Knight).

Režíruje Patrick Hughes (The Expendables 3, oceňovaný kraťas Signs), o scenár sa postaral menej známy Tom O'Connor (Fire with Fire) a okrem vyššie spomínaných hviezd sa objaví aj Salma Hayek (Desperado) ako Dariusova žena Sonia či Elodie Yung (seriál Daredevil), ktorá stvárni Ameliu Roussel, agentku Interpolu. A keďže samotné natáčanie začalo iba včera, viac toho o snímke, žiaľ, momentálne nevieme. Dátum premiéry síce zatiaľ známy nie je, o ďalšie nové informácie sa však s vami určite podelíme. Ako sa vám táto herecká zostava pozdáva?

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman a ďalší natáčajú zabijácku komédiu
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia