Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2016, 13:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Český mini seriál od HBO Pustatina odhaľuje svoje temné ponatie v debutových záberoch

FILMY A SERIÁLY HBO
Uložiť Uložené

Po Mamon dorazí na HBO ďalší český seriál.

Pustatina. Tak sa volá nový český mini-seriál z produkcie HBO, ktorý bude chcieť zopakovať úspech Mamonu.  Natáča ho jeden z celosvetovo najžiadanejších reklamných režisérov súčasnosti, Ivan Zachariáš a úspešná režisérka Alice Nellis, sa predstaví veľa známych tvárí. Hlavnú úlohu starostky Hany Sikorovej v osemdielnom seriáli stvárni Zuzana Stivínová, k nej sa ďalej pripájajú Jaroslav Dušek, Eliška Křenková a Jan Cina. Projekt momentálne vzniká v Čechách a na česko-poľskom pomedzí, kde bude natáčanie pokračovať do konca mája tohto roku. 

PUSTINA naviaže na spoluprácu s uznávaným scenáristom Štěpánom Hulíkom a produkčnými spoločnosťami Nutprodukce a ETAMP, ktoré sa podieľali na historickej minisérii Horiaci ker, ocenenej jedenástimi Českými levmi. Seriál je dramatickým príbehom rodiny, odvíjajúcim sa na pozadí vidieckej komunity, ktorá sa v extrémnej situácii ocitá na pokraji vlastného zániku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia