Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2016, 14:36
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Casey Jones sa v novej upútavke pre pokračovanie Ninja Korytnačiek predstavuje vo veľkom štýle

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra snímky Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows sa už pomaličky blíži a spoločnosť Paramount vypúšťa ďalší televízny spot.

Od nášho posledného článku, týkajúceho sa čerstvej várky akčne ladených plagátov pre pokračovanie snímky Teenage Mutant Ninja Turtles, ktorej podtitul ponesie názov Out of the Shadows, ubehlo skutočne iba niekoľko málo hodín, no a korytnačí hrdinovia sa nám pripomínajú opäť. Ale nie tak, ako by ste si možno mysleli. Najnovší televízny spot sa totiž sústredí na očakávanú súčasť tímu, a teda sidekicka menom Casey Jones, stvárneného mnohými obľúbeným Stephenom Amellom. Krátke video síce ukáže množstvo záberov, ktoré sme už v predchádzajúcich traileroch videli, ponúka však aj momenty doteraz nevidené. Premiéra je v našich kinách naplánovaná na 2. júna 2016 a pokiaľ sa chcete o snímke dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia