Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2016, 16:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ray Donovan sa vo svojej štvrtej sérii pokúsi nájsť stratenú vieru a zlepšiť vzťahy s rodinou. Podľa traileru to však bude náročné

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Televízna stanica Showtime opäť raz pripomína blížiacu sa novú sériu svojho seriálu s názvom Ray Donovan. Konečne však prostredníctvom prvého oficiálneho traileru.

Známa televízna stanica Showtime sa môže popýšiť mnohými úspešnými a medzi divákmi nesmierne obľúbenými seriálmi, čo z nej bezpochyby robí jednu tých dlhodobo najkvalitnejších. Skvelou záležitosťou s obrovskou základňou fanúšikov je aj Ray Donovan, ktorý sa nám so svojou blížiacou sa štvrtou sériou po prvýkrát predstavil prostredníctvom krátkeho teaseru. Po mesiaci ticha však konečne dostávame poriadny oficiálny trailer (pod textom) s dlhšou stopážou a oveľa intenzívnejšou atmosférou, pričom sa v ňom dozvedáme, že sa drsný odborník na riešenie všemožných problémov bohatých a slávnych nechystá zapracovať iba na znovunadobudnutí stratenej viery, ale aj na zlepšení vzťahov s manželkou a deťmi. Kvôli temným zákutiam jeho práce ho však čakajú oveľa nebezpečnejšie situácie, než kedykoľvek pred tým, takže bude iba na ňom, ako sa s nimi nakoniec popasuje.

Štvrtá séria Raya Donovana štartuje už 26. júna 2016 a okrem všetkých starých známych sa môžeme tešiť aj na niekoľko tvárí nových, medzi ktorými sa nachádza napríklad Lisa BonetEmbeth DavidtzTed LevineGabriel MannIsmael Cruz CordovaChris Coppola či Billy Lush. Ak ste seriál doposiaľ nesledovali a stále nie ste rozhodnutí, či sa oplatí venovať mu čas, tak určite neprehliadnite náš Tip na seriál. V ňom sa o Rayových nemalých kvalitách dozviete všetko podstatné. Teraz už ale sľubovaný trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia