Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2016, 20:32
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Doba ľadová 5 sa predstavuje novým trailerom odkrývajúcim celý príbeh

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obľúbené postavy sa opäť vrátia na plátno, a to vo veľkom.

Séria Ice Age s našími obľúbenými postavičkami a Scratom naháňajúcim sa za žaluďom je určite jednou z tých, ktoré nás neprestanú baviť asi nikdy. Štúdio Blue Sky spoločne s Foxom si pre nás pripravilo už piatu snímku, nesúcu názov Collision Course, pričom sa známa rodinka stihla rozrásť o čosi viac. Štyri filmy si globálne zarobili slušných 2,8 miliardy dolárov, čo je taktiež faktorom ženúcim štúdiá k pokračovaniam. Všetko to začne malým Scratom s ďalšou snahou získať nepolapiteľný žaluď, avšak cesta ho zavedie až do vesmíru, kde omylom spôsobí neporiadok vedúci až k ohrozeniu Zeme. Nuž, aby sa postavy na čele so Sidom, Mannym a Diegom opäť zachránili, musia sa vydať na dobrodružstvo plné nebezpečenstiev, ale zároveň si užijú aj kopec zábavy. V neprebádaných územiach narazia na nových (ne)priateľov a spoločnými silami sa pokúsia zachrániť svet, ako ho poznajú.

Ice Age: Collision Course sme si predstavili už v dvoch článkoch s trailermi tu a tu. Aj tentokrát vám prinášame najnovší, v poradí už tretí trailer, ktorý toho o príbehu odkrýva omnoho viac. Snímka premiéruje 22. júla 2016 a vy sa už môžete naladiť upútavkou nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia