Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2016, 20:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Debutový trailer pre druhú sériu Mr. Robot naznačuje ešte zvrátenejší a akčnejší prístup autorov

FILMY A SERIÁLY MR. ROBOT
Uložiť Uložené

Mr. Robot sa vráti už v lete a prvý trailer pre druhú sériu jasne dokazuje, že sa máme na čo tešiť.

Asi ste aj zabudli, že druhá séria Mr. Robot dorazí už v lete, že? Po dlhšej odmlke a ďalších tajomstvách ohľadom natáčania prišli prvotné správy odhaľujúce, čo vlastne môžeme očakávať od ďalších častí. Následne sme mali tú česť zhliadnuť prvý teaser trailer, no a dnes dorazil aj plnohodnotný trailer. Vďaka nemu vieme, že v druhej sérii pravdepodobne zistíme, čo Eliot robil počas tých 3 dní, kedy mal okno. Spoločnosť sa zmenila. Eliot so svojími bratmi v zbroji totiž položil jej základy na lopatky a sám Barrack Obama sa prihovára ľuďom, čo len stupňuje očakávania. Jedno je isté, Eliot urobil niečo významné, no jeho cesta zďaleka nekončí.

Vrátiť sa majú všetci vrátane Christiana Slatera čoby tajomného Mr. Robota, skvelého Ramiho Maleka čoby hackera Eliota a taktiež zvyšok tímu. Pribudnú aj nové tváre a taktiež nám bolo sľúbené, že sa odhalia mnojé tajomstvá z minula. Seriál by celkovo podľa slov samotného Esmaila (tvorca seriálu) mal potiahnúť na približne 5 sérií, pričom tá najbližšia bude o šifrovaní dát, práve na súkromie a dotkne sa aj sporu Apple s FBI. Eliot bude aj naďalej bojovať proti skorumpovanej spoločnosti, bohatým magnátom a nespravodlivosti vo svete. Z nových tvárí sme si v teaseri mohli napríklad všimnúť Grace Gummer ako FBI agentku Dom Dipierro a Craiga Robinsona ako Raya, Eliotovho suseda, ktorý potrebuje pomoc. Michael Cristofer (Phillip Price) a Stephanie Corneliussen (Joanna Wellick) budú v celej sérii. Ben Rappaport (Ollie) a Tom Riis Farrell (Bill) sa tiež vrátia spolu s nováčikmi na čele s Chrisom Conroyom ako príťažlivým mužom v Joanninom živote. Ak ste názoru, že druhá séria bude od tej prvej odlišná, máte pravdu. Sám Esmail tvrdí, že bude v porovnaní s tou prvou v mnohom odlišná. 

Odporúčané
Recenzia: Mr. Robot a jeho geniálne finále v poslednej 4. sérii Recenzia: Mr. Robot a jeho geniálne finále v poslednej 4. sérii 26. decembra 2019, 15:26

Ak sa chcete niečo viac dozvedieť o prvej sérii a zmýšľaní tvorcov, odporúčame náš prehľad rozhovoru s hercami a showrunnerom z Comic-Conu, kde sa dozviete mnoho zaujímavostí a detailov. Tešíte sa už na druhú sériu, alebo ste tomu ešte nedali šancu? Prvej epizódy druhej série sa dočkáme už 13. júla.

Debutový trailer pre druhú sériu Mr. Robot naznačuje ešte zvrátenejší a akčnejší prístup autorov
Zdroj: USA

„Skutočne intenzívne riešime tému šifrovania a súkromia z reálneho hľadiska. Celé sme to riešili s Timom Cookom a tímom v Apple. Myslím, že to bude veľmi podstatná téma ešte celého nasledujúceho desaťročia. Je to niečo, čomu by ľudia naozaj mali rozumieť. Divákom chceme ukázať obidve strany mince a dúfame, že ich to bude zaujímať. Bolo by zaujímavé, ak by to spustilo verejnú diskusiu o práve na súkromie a či ho vôbec reálne máme, či nie,” zamýšľa sa Esmail.

„Elliot spáchal v prvej sérii zločin, pričom v druhej uvidíme dôsledky tohto činu. Myslím, že to odštartuje všetko, čo sa tam stane. A to je aj dôvod, prečo je tam zahrnuté aj vymáhanie práva, ktoré v prvej sérii zámerne nebolo znázornené. Tam nová séria otvára úplne novú dimenziu. Bude to, samozrejme, aj o vnútornom boji medzi Elliotom a Mr. Robotom. Myslíte, že sa nakoniec zmieria?“

Domov
Zdieľať
Diskusia