Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2016, 13:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Násilný a nebezpečný Preacher predstavuje všetky dôležité postavy prostredníctvom nesmierne štýlového traileru

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriálová adaptácia obľúbenej komiksovej predlohy, ktorú zastreší známa televízna stanica AMC, dostáva druhý oficiálny trailer.

Nakoniec sme sa predsa len dočkali! Pravdupovediac, v druhý oficiálny trailer, ktorým by sa nám očakávaný seriál s názvom Preacher pripomenul, sme už sme ani nedúfali. O to krajšie je však zistenie, ako veľmi sme sa mýlili. Nová ukážka teda skutočne dorazila a hoci jej stopáž disponuje iba šesťdesiatimi sekundami, ponúka veľmi štýlový pohľad na všetky dôležitejšie postavy, ktoré v blížiacej sa prvej sérii uvidíme. A keďže sme vám kompletný prehľad tých najdôležitejších informácií a ďalších rôznych zaujímavostí priniesli prostredníctvom menšieho preview už pred niekoľkými dňami, nastal čas, aby ste si bez akýchkoľvek zbytočných rečí vychutnali najnovšie zábery. Pre úplnosť už iba dodáme, že premiéra je na obrazovkách televíznej stanice AMC naplánovaná na 22. mája 2016.

Domov
Zdieľať
Diskusia