Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2016, 17:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tretia séria hororového seriálu The Strain premení ulice New Yorku na krvavé bojisko plné upírov a šíriacej sa nákazy

FILMY A SERIÁLY GUILLERMO DEL TORO
Uložiť Uložené

Krvilačné beštie od Guillerma del Tora sa už onedlho vrátia s novou porciou epizód. Krátke promo video ukazuje prvé zábery a sľubuje skvelý zážitok.

Finálovej epizódy druhej série prevažne kladne prijatého hororového seriálu s názvom The Strain, za ktorým stojí mnohými obľúbený režisér Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth, Hellboy), sme sa dočkali ešte v októbri minulého roka. Je to už poriadne dávno, takže bolo skutočne iba otázkou času, kedy sa k nám konečne dostanú nejaké tie novinky ohľadom chystanej série s poradovým číslom tri. Tej sa podľa najnovších informácií dočkáme už 28. augusta 2016, pozostávať bude z celkovo desiatich častí a aby toho nebolo málo, svetlo sveta uzrelo aj krátke promo video s vôbec prvými oficiálnymi zábermi (pod textom). Jeho stopáž síce nepresiahne ani jednu celú minútu, ponúka však poriadne intenzívny pohľad na bezbranné mesto New York, ktorého obyvatelia budú mať čo robiť, aby prežili blížiaci sa pouličný boj proti krvilačným beštiám. Plnohodnotný trailer snáď dorazí už čoskoro, sledujte nás preto aj naďalej.

Tretia séria hororového seriálu The Strain premení ulice New Yorku na krvavé bojisko plné upírov a šíriacej sa nákazy
Zdroj: FX
Domov
Zdieľať
Diskusia