Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2016, 12:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Finále druhej série Flasha pripravilo pôdu pre veľké zmeny. Blíži sa totiž seriálový Flashpoint Paradox

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Všetky indície zatiaľ smerujú k tomu, že sa naozaj dočkáme udalostí, ktoré budú čerpať z jedného z najlepších Justice League animákov vôbec.

Pokiaľ patríte k fanúšikom seriálu The Flash a zároveň máte aj celkom dobrý prehľad v animovaných filmoch od DC (písali sme o nich tu a tu), tak ste po zhliadnutí finálovej epizódy druhej série už určite veľmi dobre vedeli, na čo približne sa môžete tešiť v tej tretej. V prípade, že sa na tento televízny projekt ešte len chystáte a nechcete si pokaziť prekvapenie, odporúčame vám kvôli spoilerom ďalej nečítať. Ako sme teda mohli v záverečných sekundách vidieť, Barry Allen sa opäť raz vrátil späť v čase, no tentokrát už svoju matku Noru pred Reverse-Flashom zachránil. Toto rozhodnutie šarlátového rýchlika teda jasne odkazuje na komiks s názvom Flashpoint, ktorý sa v roku 2013 dočkal aj skvelého animovaného spracovania, a to v podobe Justice League: The Flashpoint Paradox.

Bez zbytočného zachádzania do detailov iba dodáme, že Barry svojim zásahom do minulosti zmenil sled udalostí a spôsobil tak katastrofálne roztrieštenú alternatívnu realitu. Čo to ale znamená pre seriálový svet stanice The CW, ktorá momentálne nezastrešuje iba Flasha, ale aj Arrowa, Supergirl či Legends of Tomorrow? Veľa toho v týchto chvíľach, žiaľ, nevieme, niekoľko málo informácií sa však predsa len našlo. Predstaviteľ Flasha Grant Gustin totiž prostredníctvom účtu na Twitteri odhalil názov prvej časti tretej série, ktorým je „Flashpoint“, pričom niekoľko členov hereckého osadenstva seriálu potvrdilo, že veľa vecí bude inak. Herec Stephen Amell navyše dodal, že Barryho vyššie spomínaný zásah by mohol mať vplyv aj na Arrowa. Určite nemôžeme počítať s rozsahom, ktorého veľkosť by bola rovná tomu v Justice League, bude ale nesmierne zaujímavé sledovať tvorcov, ako si s celou situáciou poradia. Ďalšie novinky snáď dorazia už čoskoro. Premiéry nových sérií sú naplánované na začiatok októbra, takže nám dajte aspoň vedieť, aké zmeny by sa najviac páčili vám.

V závere určite nevynechajte ani tento naozaj podarený fanúšikovský Justice League: Flashpoint Paradox trailer či pod ním sa nachádzajúci fan-made plagát.

Finále druhej série Flasha pripravilo pôdu pre veľké zmeny. Blíži sa totiž seriálový Flashpoint Paradox
Zdroj: facebook.com/DC Comics CZ/SK
Domov
Zdieľať
Diskusia