Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2016, 22:25
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Horor Ouija sa nás pokúsi vystrašiť po druhýkrát. Dvojka sa predstavila svojím temným trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hororov nie je nikdy dosť.

Skupinka teenagerov sa rozhodla po tragickom a nevysvetlenom incidente kontaktovať svoju kamarátku zo záhrobia pomocou spirituálnej tabuľky Ouija. Pokúsila sa to v rovnomennom filme z roku 2014, ktorý zakotvil len vo vodách podpriemeru a ponúkol nám niečo, čo sme mali možnosť vidieť už veľakrát predtým. Jeho tvorcovia sa však rozhodli pre natočenie dvojky a áno, je to predovšetkým kvôli peniazom. Prvá snímka si s päťmiliónovým rozpočtom zarobila 103 miliónov, čo je pre Universal celkom úspech. Podľa informácií sa dvojky dočkáme už tento rok, a to opäť na Halloween. Tentoraz sa vrátime do šesťdesiatych rokov dvadsiateho storočia a film nám priblíži matku s jej dvoma dcérami, ktoré si na živobytie zarábajú rôznymi duchárskami seansami pre verejnosť. Raz sa im však podarí nalákať zlého ducha a ten posadne najmladšie dievča. Rodina bude mať čo robiť, aby zlo dokázala poraziť.

Horor Ouija sa nás pokúsi vystrašiť po druhýkrát. Dvojka sa predstavila svojím temným trailerom
Zdroj: static1.squarespace.com

Na režisérsku stoličku zasadne Mike Flanagan (Oculus) a čo sa obdadenia týka, ani jeden z predošlých hercov si svoju rolu nezopakuje. Uvidíme však Lin Shaye zo série InsidiousElizabeth Reaser (Twilight) Annalise Basso (Oculus), Henryho Thomasa (E.T.), Lulu Wilson (Deliver Us From Evil) a Douga Jonesa (Pan’s Labyrinth). Premiéra je stanovená na 21. október 2016 a štúdio predstavilo prvý trailer, ktorý si môžete pozrieť nižšie. Bohužiaľ, nevyzerá to na krok dopredu a efekty spolu s ľakačkami vyzerajú veľmi biedne. Nepoteší vás ani rating PG-13. Ostáva nám dúfať, že nás Flanagan prekvapí.

Horor Ouija sa nás pokúsi vystrašiť po druhýkrát. Dvojka sa predstavila svojím temným trailerom
Zdroj: www.comingsoon.net
Domov
Zdieľať
Diskusia