Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2016, 18:11
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Herecky nabité sci-fi od syna slávneho Ridleyho Scotta odkrýva tajomstvá mysteriózneho dievčaťa Morgan

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Luke Scott si už o niekoľko mesiacov odbije svoj celovečerný debut a všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že pôjde o naozaj kvalitný zážitok.

O synovi známeho režiséra Ridleyho Scotta, Lukeovi, ktorý má na svojom doterajšom režijnom konte iba jednu epizódu seriálu The Hunger a obrazovo nesmierne kvalitný kraťas Loom, ste sa u nás už dočítať mohli. Jeho nadchádzajúci celovečerný debut, a teda mysteriózny sci-fi thriller s názvom Morgan sa totiž minulý mesiac predstavil prostredníctvom úplne prvých záberov a musíme priznať, že nás dostal hneď na prvý pohľad. A to nielen vďaka skvelému vizuálu, ale aj poriadne ťaživej a znepokojujúcej atmosfére, ktorá diváka dokonale pohltila. Dnešný oficiálny trailer ale dokazuje, že o náhodu nešlo ani zďaleka. Nová ukážka síce nie je až taká intenzívna, ako tomu bolo naposledy, ponúka však ďalšie nevidené momenty a pomaličky začína odhaľovať tajomstvá záhadnej Morgan.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nám predstaví firemnú poradkyňu pre krízové situácie (Kate Mara - The Martian, seriál House of Cards), ktorá je vyslaná na vzdialené, prísne tajné miesto, kde má vyšetrovať desivú nehodu. Na mieste sa ale dozvedá, že poplach má na svedomí zdanlivo nevinný „človek“, ktorý má podľa všetkého skrývať množstvo tajomstiev a zároveň predstavovať nevyčísliteľné nebezpečenstvo. Režíruje vyššie spomínaný Luke Scott, o scenár sa postaral Seth Owen a okrem pôvabnej Kate si vo filme zahrá aj Anya Taylor-Joy, Toby Jones, Rose Leslie, Boyd Holbrook, Michelle Yeoh, Jennifer Jason Leigh či Paul Giamatti. Premiéra v USA je naplánovaná na 2. septembra 2016. Ak by sa snímka dostala aj k nám, zašli by ste do kina?

Herecky nabité sci-fi od syna slávneho Ridleyho Scotta odkrýva tajomstvá mysteriózneho dievčaťa Morgan
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia