Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2016, 18:31
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Šialená vyťaženosť The Rocka má za následok odloženie G.I. Joe 3 na neurčito

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Momentálne najlepšie zarábajúci filmový herec má toho na pláne viac než dosť.

Filmová séria G.I. Joe (založená podobne ako Transformers na hračkách od firmy Hasbro) síce ani zďaleka nepatrí medzi najkvalitnejšie akčné filmy posledných rokov, no svojich fanúšikov si naprieč celým svetom našla. Druhé pokračovanie zarobilo pri rozpočte 130 miliónov viac než 375, čo štúdiu Paramount bohato stačilo na oznámenie tretieho dielu. V ňom by nemal chýbať ani Dwayne „The Rock“ Johnson, a práve to má za následok presunutie na neurčito. Vysvetlenie je pomerne jednoduché, herec je momentálne najvyťaženejším mužom Hollywoodu, ktorý si na svoje obrovské plecia naložil toľko filmov, až je neuveriteľné, ako dokáže všetky nakrúcať. Aj vďaka tomu je najlepšie zarábajúcim hercom tohto roku.

Aby sme si to celé zhrnuli, ešte tento rok budeme jeho hlas počuť v animáku Moana, ktorý chystá Disney pred Vianocami, v roku 2017 to bude účasť na filmoch Journey 3: From the Earth to the Moon, Jumanji, Fast 8 a filmovej verzii seriálu Baywatch. Aby toho nebolo málo, hovorí sa aj o hercovej účasti na remakeu Big Trouble in Little China a zapojení sa do DCEU v podobe Black Adama, ktorý by mal byť záporákom pre Shazama. Stále je tu aj seriál Ballers či potenciálne pokračovanie katastrofickej snímky San Andreas. V tichosti sa taktiež šepká, že milovaný The Rock má kalendár plný až do roku 2019, čo je vo filmovom priemysle dosť dlhá doba. Či sa mu tam nakoniec v dohľadnej dobe podarí natlačiť aj G.I. Joe 3 je zatiaľ zo hviezdach. Pokiaľ sa ale čokoľvek zmení, určite vás to na našej stránke neminie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia