Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2016, 16:16
Čas čítania 0:00
Donnie

Kto si zahrá v dvojke Jurského sveta a kto sa vráti?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kto sa po novom pozrie dinosaurom na zúbok?

Hitu leta 2015 Jurskému svetu sa podarilo zarobiť miliardu v rekordne krátkom čase, a to za 10 dní. Drží tým rekord za najrýchlejšie zarobenú miliardu. Nepustiť sa do ďaľšieho pokračovania alebo pokračovaní by bolo skutočným bláznostvom. Universalu je to samozrejme jasné, ale s prípravavami na nadchádzajúci, v poradí už piaty film z prostredia dinosaurov si škutočne dáva načas. Okrem zmeny na režisérskej stoličke sme sa po dlhom čakaní dočkali konečne nových informácií a tými su ohlásenia nových tvárí, ktoré sa mihnú v pokračovaní obľúbenej dobrodružnej sérii.

K hereckému osadenstvu sa po novom pridáva Toby Jones (Anthropoid, Captain America: The Winter Soldier) a Rafe Spall (Prometheus, Shaun of the Dead). Informácie o tom, aké postavy stvárnia sa zatiaľ neobjavili. Pripoja sa teda k tímu hercov, ktorých sme už mali šancu vidieť v prvom filme. Svoju úlohu si s určitosťou zopakuje Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Dlho to vyzeralo, že svoju úlohu scenáristu si zopakuje aj Colin Trevorrow, ktorý okrem scenáru prvý film aj režíroval. Z réžie síce odstúpil kvôli práci na deviatej epizóde Star Wars, pri Jurskom Svete ale zostáva. Tentokrát však ale len ako producent a ako výpomoc pri tvorbe scenára. Pomocnú ruku podá scenáristovi Derekovi Connollymu. Práce na Jurskom Svete 2 sa začnú v marci 2017 a do kín by sa mal dostať 22. júna v roku 2018. Réžie sa ujme 41 ročný Juan Antonio Bayona a je odhodlaný venovať sa novému príbehu naozaj do hĺbky. Podľa jeho vyjadrení sa mu do rúk dostalo dieťa o ktoré sa treba patrične starať. O toto dieťa sa ale spolu delí aj s Collinom a Stevenom Spielbergom a musí mu rovnako ako jeho predchodi odovzdať len to najlepšie. Ako ste spokojný s vývojom série odohrávajúcej sa v zábavnom parku, kde sa hádam pokaždé musí niečo pokaziť a z človeka sa pravidelne stáva lovená zver?

Kto si zahrá v dvojke Jurského sveta a kto sa vráti?
Zdroj: 20th Century Fox
Kto si zahrá v dvojke Jurského sveta a kto sa vráti?
Zdroj: 20th Century Fox
Kto si zahrá v dvojke Jurského sveta a kto sa vráti?
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia