Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2016, 12:44
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Smrteľne nebezpečná sexi zrzka Painkiller Jane mieri do kín. Hlavnú úlohu si zahrá Jessica Chastain

FILMY A SERIÁLY JESSICA CHASTAIN
Uložiť Uložené

Ďalšia komiksová postava má nádej na dôstojný reštart.

Komiksy sú všade, kde sa len pozriete. Neustále pribúdajú nové a nové adaptácie kreslených hrdinov, o ktorých sme často ani nevedeli, že existujú. Teraz sa zdá, že svoj film dostane aj Painkiller Jane. Túto nebezpečnú sexi zrzku vytvorili Jimmy Palmiotti a Joe Quesada. Prvýkrát sa objavila v roku 1995 v minisérii 22 Brides. Bol to úspech, takže hneď nasledujúci rok získala Jane vlastnú minisériu.

Painkiller Jane, civilným menom Jane Vasko, policajtka, ktorá na nebezpečnej akcii takmer príde o život. Zázračne sa však uzdraví a nielen to. Získa superschopnosť regenerácie a ako maskovaná hrdinka vyráža do boja so zločinom. Painkiller Jane dostávala počas dvoch dekád svojej existencie rôzne stvárnenia a dokonca sa v komiksových crossoveroch stretla s takými velikánmi ako Hellboy či Punisher. Filmovému svetu sa tiež nevyhla, nebola to však žiadna sláva. V roku 2005 vznikol televízny film v hlavnej úlohe s Emmanuelle Vaugier (Saw 4). V roku 2007 sa tvorcovia pokúsili postavu oživiť znovu - prostredníctvom televízneho seriálu s lákadlom v podobe Kristanny Loken (Terminátor 3). Slabučký projekt však vydržal len jednu sériu.

Smrteľne nebezpečná sexi zrzka Painkiller Jane mieri do kín. Hlavnú úlohu si zahrá Jessica Chastain
Zdroj: Columbia Pictures

Teraz však majú fanúšikovia konečne nádej na adaptáciu so všetkým, čo k tomu patrí. A podľa najnovších informácií by si hlavnú úlohu mala strihnúť kočka Jessica Chastain (okrem iného má na konte dve nominácie na Oscara). Jej spoločnosť Freckle Films by The Painkiller Jane mala aj spoluprodukovať spolu s Lotus Entertainment a Solipsist Films. Jimmy Palmiotti, jeden z tvorcov komiksu, bude participovať ako výkonný producent. Chvíľu sa špekulovalo, že by na režisérsku stoličku zasadli Jen a Sylvia Soska alias Twisted Twins (See No Evil 2), ktoré sľubovali tvrdý R-kový rating. Momentálne sa však zdá, že film je zatiaľ bez režiséra.

Domov
Zdieľať
Diskusia