Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2016, 20:13
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

O čom bude nová Pixarovka Coco od režiséra Toy Story 3? Máme prvé informácie a obrázky

FILMY A SERIÁLY COCO PIXAR ANIMÁKY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že nový projekt štúdia Pixar bude opäť stáť za to.

Nová pixarovka Coco bola síce ohlásená už v roku 2012, odvtedy sa však v štúdiu (čo sa ďalších informácií týka) príliš nepretrhli. Vedelo sa len, že film bude režírovať overený Lee Unkrich (Toy Story 3). Dnes však producenti konečne prelomilo mlčanie, a tak tu máme prvý concept art, plagát a detaily o deji. Na čo sa teda môžeme tešiť?

O čom bude nová Pixarovka Coco od režiséra Toy Story 3? Máme prvé informácie a obrázky
Zdroj: Disney/Pixar

Hlavným hrdinom bude 12-ročný Miguel, talentovaný chlapec s hudobnými ambíciami, ktorého idolom je mŕtvy hudobník Ernesto de la Cruz. Žije v hlučnej mexickej dedinke a pochádza z rodiny, ktorá hudbu odjakživa neznášala. Miguel sa však svojho sna nemieni vzdať. Omylom sa mu však podarí vstúpiť do Ríše mŕtvych, kde stretáva duše členov svojej rodiny, vrátane svojej prababičky Imeldy. Rozhodne sa vyhľadať De la Cruza a na ceste mu bude robiť spoločnosť priateľský duch Hector.

Dej znie veľmi zaujímavo, dokonca až mierne burtonovsky. Je jasné, že núdza nebude ani o emócie v štýle Inside Out. Pixar si tiež dal záležať, aby zobrazil jedinečnú mexickú kultúru dôstojne a presne. Podľa scenáristu Adriana Molinu bol tento fakt „kľúčový“ pre celý film. V Coco začujeme hlasy Anthonyho Gonzaleza, Renée Victor, Benjamina Bratta a Gaela Garcíu Bernala. Už teraz sa dá povedať, že sa pred nami rysuje pozoruhodný príbeh, ktorý konečne nebude žiadny sequel (a lá Cars 3), ale originálne dobrodružstvo, na ktoré sú v Pixare takí machri. Na Slovensku sa Coco dočkáme 23. novembra 2017.

O čom bude nová Pixarovka Coco od režiséra Toy Story 3? Máme prvé informácie a obrázky
Zdroj: Disney/Pixar

Domov
Zdieľať
Diskusia