Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2017, 15:20
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér Zrodenia planéty opíc nás vo svojom novom sci-fi thrilleri Captive State zavedie na Zem podrobenú mimozemšťanmi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rupert Wyatt maká na ďalšom lákavom žánrovom kúsku.

Rupert Wyatt sa v roku 2011 blysol skvelým Zrodením planéty opíc, následne ale dal prednosť seriálom (napríklad The Exorcist). Teraz sa však k sci-fi žánru vrátil a jeho nový projekt vyzerá viac než sľubne. Momentálne sa totiž začína nakrúcať thriller Captive State. Príbeh sa odohráva približne dekádu po invázii mimozemšťanov, ktorí si Zem podrobili. Ukáže nám, ako sa pod týmto faktom zmenila spoločnosť a aký je bežný život ľudí - či už ide o kolaborantov alebo disidentov. Scenár si napísal sám Wyatt s pomocou svojej manželky Ericy Beeney (The Battle of Shaker Heights).

Režisér Zrodenia planéty opíc nás vo svojom novom sci-fi thrilleri Captive State zavedie na Zem podrobenú mimozemšťanmi
Zdroj: 20th Century Fox

Námet je nepochybne lákavý najmä tým, že nám zrejme ukáže až dôsledky konfliktu s mimozemskou rasou. Čo sa hercov týka, uvidíme Madeline Brewer (Orange is the New Black), Johna Goodmana (10 Cloverfield Lane), Veru Farmiga (The Conjuring), Kevina Dunna (Veep), Ashtona Sandersa (Straight Outta Compton), Jonathana Majorsa (When We Rise) a Colsona Bakera (Beyond the Lights). Premiéry by sme sa mali dočkať v priebehu roka 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia