Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2017, 14:29
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Seriáloví Inhumans majú šéfa. Hrdinom s extrémne ničivým hlasom Black Boltom sa stáva charizmatický Anson Mount, hviezda Hell on Wheels

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po obsadení postavy menom Maximus the Mad prichádza ďalšia trefa do čierneho. Black Bolt dostal predstaviteľa a seriál je razom očakávanejší.

Keď bola snímka Inhumans ešte v pláne pre 4. Fázu MCU, postavu Black Bolta mal pôvodne hrať Vin Diesel (oficiálne potvrdené to však nikdy nebolo). Po tom, čo ale týchto nadprirodzených ľudí naplno predstavil projekt Agents of S.H.I.E.L.D., dočkali sme sa nemilej informácie, že Inhumans sa zo strieborného plátna sťahujú na televízne obrazovky, kde dostanú vlastný seriál. Dnes už vieme, že prvú sériu vytvorí celkom osem epizód, zastreší ju stanica ABC a dorazí niekedy na jeseň 2017. Navyše, exkluzívna dvojdielna premiéra bude premietaná v IMAX sálach. No a keďže termín štartu sa už neúprosne blíži, je veľmi pravdepodobné, že internet v najbližšom období zaplaví celá hromada správ, týkajúcich sa práve seriálu Inhumans.

Ako už teda mnohí z vás určite veľmi dobre vedia, záporáka menom Maximus the Mad si strihne Iwan Rheon, predstaviteľ Ramsayho Boltona z Game of Thrones. To máme jedného, čo ale zvyšok? Nuž, okrem obsadenia pôvabnej Serindy Swan (TRON: Legacy, seriál Graceland), ktorá stvárni Black Boltovu manželku Medusu (dokáže ovládať svoje dlhé vlasy), sa objavil ešte jeden prírastok, no tentokrát ide skutočne o kástingový tromf. A garantujeme vám, že ak patríte k fanúšikom všetkých komiksových záležitostí, minimálne pilotu by ste vďaka nemu rozhodne mali dať šancu. Maximusovho brata, teda vyššie spomínaného hrdinu Black Bolta, ktorý je kráľom Attilanu a svojim neuveriteľne silným hlasom dokáže krájať celé pohoria, si totiž zahrá nesmierne charizmatický Anson Mount, známy najmä z westernového seriálu Hell on Wheels. Anson už tam jasne dokázal, že vyjadrovanie sa iba prostredníctvom mimiky mu nerobí absolútne žiadny problém. Ba čo viac, jeho talent strčí do vrecka aj hromadu slávnych hollywoodskych hviezd. S ďalšími novinkami sa snáď prihlásime už čoskoro. Dovtedy nám však dajte do komentárov vedieť, ako ste s najnovšími hereckým posilami spokojní vy. Pokiaľ chcete vedieť viac o svete Inhumans a jednotlivých členoch, navštívte tento článok.

Zľava: Iwan RheonAnson Mount

Seriáloví Inhumans majú šéfa. Hrdinom s extrémne ničivým hlasom Black Boltom sa stáva charizmatický Anson Mount, hviezda Hell on Wheels
Zdroj: HBO/AMC
Domov
Zdieľať
Diskusia