Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2017, 19:55
Čas čítania 0:00
Ján A.

Podmaňujúca Margot Robbie odložila sexy kostýmčeky do šatníka. Tentokrát si vyskúša hrdinskú róbu Robina Hooda

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Margot Robbie sa vydá na ďalšiu dobrodružnú púť.

Austrálska herečka Margot Robbie dokázala svoj talent a všestrannosť vo viacerých snímkach. Obzvlášť vyčnievajú jej filmové roly v celovečerákoch, ako Suicide Squad, Focus, About TimeThe Wolf of Wall Street. Margot rázne pokračuje vo svojej hereckej evolúcii. Z pôvodne sexy dračice sa stala univerzálna umelkyňa. O tomto fakte svedčí aj jej zastúpenie v širokej palete filmových žánrov. Videli sme ju už v komédii, komiksovke, dráme, sci-fi thrilleri, životopisnom, romantickom a dobrodružnom filme. 

Sony Pictures práve získali túto obľúbenú herečku do svojho nového projektu. Margot stvárni madam Marian, životnú láska zbojníka zo Sherwoodského lesa. Príbeh nás zavedie do legendami opradeného a intrigami zamoreného Anglicka. Film začne tam, kde väčšina predchodcov končila, smrťou hlavného hrdinu. Robin Hood skoná priamo pred očami Mariany. Tá zdvihne hodenú imaginárnu šatku a oblečie si plášť Robina. Rozhodne sa vyhlásiť vojnu všetkým nepriateľom a zradcom, ktorí zabili jej milovaného partnera.  A tak sa teda stane "pravou" legendou...

Podmaňujúca Margot Robbie odložila sexy kostýmčeky do šatníka. Tentokrát si vyskúša hrdinskú róbu Robina Hooda
Zdroj: Warner Bros.

O scenár sa postaral nováčik v branži Pete Barry.  Producentskú taktovku prevezmú Amy Pascal a Donald De Line. Reboot popisujú ako odvážnu a pochmúrnu mixtúru filmu Statočné srdce a seriálu Game of Thrones. Robbie práve natáča životopisnú snímku I, Tonya. V blízkej budúcnosti začne pracovať na spin-off filme o Harley Quinn s názvom Gotham City Sirens, ktorý spojí dohromady ženské postavy z univerza DC Comics. Režisérska stolička patrí Davidovi Ayerovi, ktorý pracoval už na réžii a scenári Suicide Squad.

Odporúčané
11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 11 najlepších outfitov Margot Robbie. Nie je len Barbie, ale aj sexi kráľovnou vintage modelov na červenom koberci 27. marca 2024, 11:00

Scenárista zmenil celú legendu o Robinovi Hoodovi o 180 stupňov a hlavnú postavu stvárni ženská predstaviteľka. Pôvodný námet okamžite vyznieva zaujímavejšie. Avšak, zmieria sa s týmto zverstvom aj ortodoxní diváci? Nejaké imaginárne puntíky stratí film aj kvôli pripravovanej novinke, pretože už o pár mesiacov uvidíme v kinách zaujímavý fantasy počin Robin Hood: Origins. V hlavnej úlohe sa predstaví Taron Egerton. Margot Robbie výborne zvláda roly akčných a príťažlivých krásavíc. Zvládne však aj úlohu osamelej pomstiteľky? 

Podmaňujúca Margot Robbie odložila sexy kostýmčeky do šatníka. Tentokrát si vyskúša hrdinskú róbu Robina Hooda
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia