Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2017, 19:06
Čas čítania 0:00
Donnie

Do boja proti nočným zabijáckym monštrám sa možno zapojí aj oscarová Alicia Vikander!

FILMY A SERIÁLY TOMB RAIDER
Uložiť Uložené

Najnovšia predstaviteľka Lary Croft si s akciou nemieni dať ani chvíľu pauzu

Stále iba 28-ročná švédska hviezdička Alicia Vikander je v súčasnosti skutočne na roztrhanie. Stúpajúce množstvo filmov vydaných v priebehu jedného roka, v ktorých mladá Göteborgská rodáčka stihla stvárniť či už hlavnú alebo jednu z vedľajších postáv je nepriamym dôkazom jej rastúcej popularity. Najcennejším ocenením jej práce bolo získanie Oscara v roku 2016 v kategórii vedľajšia herečka vo filme Dánske dievča. Istotne vám neunikla ani kopiaca sa hromada informácií, ktorá sa týka jej budúceho stvárnenia akčnej Lary Croft v Tomb Raiderovi, ktorého sa dočkáme až v roku 2018. Čo sa týka aktuálnejšich filmov, v roku 2017 sa na ňu môžeme tešiť v romantických snímkach Tulipánová horúčka, Submergence a v sesterskej dráme Euphoria, kde sa predstaví po boku Evy Green.

Z vymenovaných filmov je zrejmé, že Alicia možno náhodne a možno systematicky postupne strieda akčný či dobrodružný žáner s komorným romantickým či dramatickým prostredím. Každému, kto pozná pôvodné filmy zo série Tomb Raider je určite jasné, že v reštarte tejto značky naplánovanej na rok 2018 Alicia bohato naplní svoje dobrodružno akčné chúťky. To, či po tejto snímke zostane na vlne akcie alebo presedlá na inú žánrovku žiaľ ešte 100% nevieme. Aktuálne informácie totiž potvrdzujú len to, že Alicia zvažuje účinkovanie vo filme Freakshift pod Benom Wheatleyim. Išlo by o akčný thriller zasadený do sveta, v ktorom pod rúškom noci z podzemia vyliezajú zabijácke monštrá a terorizujú ľudí. The Freakshift je označenie vládou kontrolovanej skupiny grázlov, ktorá by tieto stvory samozrejme lovila. So scenárom pomohla Benovi znova scenáristka Amy Jump, ktorá si s ním po snímke High Rise spoluprácu znova zopakuje. Snímka zatiaľ nemá stanovený dátum premiéry, pre aktuálnejšie informácie samozrejme sledujte Filmkult.

Do boja proti nočným zabijáckym monštrám sa možno zapojí aj oscarová Alicia Vikander!
Zdroj: Photo © Focus Features
Do boja proti nočným zabijáckym monštrám sa možno zapojí aj oscarová Alicia Vikander!
Zdroj: Photo © Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia