Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 9:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pripravte sa na krvavú vojnu v seriáli American Gods a spoznajte tváre jednotlivých božstiev prostredníctvom lákavej nádielky plagátov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriálová adaptácia oceňovaného fantasy románu z pera anglického spisovateľa Neila Gaimana vnadí na blížiacu sa premiéru.

Nadchádzajúcej seriálovej novinky od známej televízie Starz (Black Sails, Ash vs Evil Dead, Outlander), ktorá ponesie názov American Gods, sa už mnohí z vás určite nevedia dočkať. No a zatiaľ čo sme si pred pár dňami mohli vychutnať jeden celkom nový a zároveň aj poriadne lákavý trailer, dnes máme k dispozícii plagáty s jednotlivými postavami. A to hneď niekoľko. Nachádzajú sa v galérii pod textom a ponúkajú nám celkom dobrý prehľad o božstvách, s ktorými sa budeme už onedlho stretávať v osemdielnej prvej sérii. Premiéra je momentálne naplánovaná na 30. apríla 2017 a pokiaľ sa chcete o seriáli dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia