Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2017, 19:02
Čas čítania 0:00
Ján A.

Bláznivý seriál Dear White People vtipne rieši zásadné problémy vlastnej identity

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix prináša nový zaujímavý projekt. Dúfajme, že pôjde o ďalší kvalitný seriál.

Netflix v posledných rokoch poriadne stúpa na rebríčku slávy a prináša nám jednu poriadnu pecku za druhou. Tentokrát pripravil pre svojich divákov seriál s názvom Dear White People. V minulosti už vyšiel film s rovnakým titulkom. Kritici ho označili za prirodzene veselý, dojímavý a skutočne sa im páčil. A to sa zaoberal asimiláciou černochov a ich starosťou o  stratu vlastnej identity okorenenou suchým, no bystrým vtipom. Takže sme veľmi zvedaví, čo spoločnosť vybuduje na úspešných základoch rovnomerného filmu. 

V traileri vidíme skupinu mladých rovesníkov, ktorá vtipne rieši svoje každodenné problémy na pomedzí zápasu o sebazaradení svojej osobnosti do spoločnosti. Alebo len nemôžu nájsť samých seba? Sociálne ladené prostredie rieši odvekú americkú otázku ohľadom rasizmu, ktorý však v prostredí hlavných postav takmer už ani neexistuje. Alebo je to úplne naopak? Svoj názor si môžete urobiť pomocou poslednej ukážky alebo následným sledovaním seriálu, pokiaľ vás teda tento seriál zaujme. Trailer sa nesie predzvesťou o riešení viacerých spoločenských otázok, na ktoré sa nebojí odpovedať vlastným názorom a tak ponúkne riešenie viacerých sociálnych neduhov. Ukážka nám vlieva veľa nádeje do našej kinematografickej dušičky, preto sa tešíme na premiéru, ktorá sa uskutoční 28. apríla 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia