Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2017, 10:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Sériového vraha Teda Bundyho, ktorý zavraždil a znásilnil cez 30 mladých žien si v pripravovanom filme zahrá Zac Efron

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hrozivý príbeh, ktorý stojí za spracovanie.

Theodore Bundy, narodený v roku 1946 v USA, bol neslávne známy sériový vrah a násilník. Navonok šarmantný, no vo vnútrny skazený Bundy v období medzi rokmi 1974 až 1978 údajne zavraždil približne tridsať mladých žien. Obete najprv fyzicky utýral, zaškrtil a v niektorých prípadoch aj znásilnil. V roku 1989 ho za jeho zločiny popravili na elektrickom kresle. Viac o tomto šialenom vrahovi nájdete aj v článku u kolegov tu. Pre nás článok je ale napodstatnejšie, že do role Teda Bundyho bol v pripravovanom thrilleri obsadený Zac Efron. Herca tohto roku uvidíme aj v očakávanej akčnej komédii s Dwayenom "The Rock" Johnsonom Baywatch, takže sa žánrovo Efron presunie do úplne odlišného charakteru.

Film budú produkovať Voltage Pictures a Cota Films, do režisérskeho kresla by sa mal posadiť Joe Berlinger (Metallica: Some Kind of Monster) a o scenár sa postará Michael Werwie. Jeden z producentov, Nicholas Chartier, sa k Efronovi vyjadril nasledujúco: „So Zacom dlhodobo spolupracujem. Od účinkovania vo filme Paperboy až po jeho úžasný výkon v Neighbors. Zac naďalej pokračuje v oslňovaní divákov a kritikov so svojím všestranným talentom. Sme naozaj nadšení, že ho budeme môcť vidieť v tejto úžasnej role." Príbehovo by sme mali nahliadnuť do Bundyho mysle a konkrétnejšie sledovať jeho dysfunkčný vzťah s priateľkou Elizabeth. Viete si predstaviť Zaca Efrona ako sériového vraha? A kto by si podľa vás mal zahrať postavu jeho partnerky?

Sériového vraha Teda Bundyho, ktorý zavraždil a znásilnil cez 30 mladých žien si v pripravovanom filme zahrá Zac Efron
Zdroj: youtube.com
Domov
Zdieľať
Diskusia