Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2017, 19:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zlodej Robert Pattinson sa v krimi dráme Good Time snaží počas jednej šialenej noci dostať svojho brata z väzenia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý trailer ďalšieho zaujímavého projektu od A24 je tu.

Robert Pattinson nám už viackrát dokázal, že nie je žiadnym hereckým hochštaplerom, za akého ho mnohí po Twilighte považovali. Teraz siaha po ďalšej zaujímavej role v kriminálnej dráme od štúdia A24 Good Time. Po spackanej bankovej lúpeži sa Connieho (Robert Pattinson) brat Nick (Benny Safdie) dostane do väzenia. Connie sa vydáva na šialenú cestu do mestského podsvetia v zúfalom a nebezpečnom pokuse dostať svojho brata z basy. Počas jednej nekonečnej noci sa ocitá stále hlbšie v bahne násilia a šialenstva. Vie, že v stávke bude nielen Nickov život, ale aj Connieho samého.

Okrem vyššie menovaných sa herecky predstavia Jennifer Jason Leigh, Barkhad Abdi, Buddy Duress a Taliah Wesbter. O scenár sa postaral Ronald Bronstein a Josh Safdie, ktorý sa spolu s bratom Benom ujal réžie. Premiéra Good Time je naplánovaná na 11. augusta 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia