Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 17:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Shia LaBeouf si zmeria sily v legendárnom tenisovom zápase s ešte legendárnejším súperom. Dočkáme sa kvalitnej športovej drámy?

FILMY A SERIÁLY SHIA LABEOUF
Uložiť Uložené

Biografická snímka Borg/McEnroe sa prezentuje prvým teaserom.

Veľa z toho teaseru nemáme, ale keďže ide o biografický film, vieme, o čom bude. Na prvé dojmy si asi budeme musieť ešte počkať, minimálne do poriadneho traileru, no vôbec to nevyzerá zle a na Shiu sa stále dobre pozerá. Ostáva dúfať, že skúsený režisér  Janus Metz Pedersen (True Detective, Armadillo) nepoľaví ani tentokrát a doručí napínavý a dramatický športový film na úrovni. Dej hovorí o legendárnom strete dvoch rivalov. Ospevovanom a skúsenom Björnovi Borgovi (Sverrir Gudnason) a mladom talentovanom mladíkovi Johnovi McEnreovi (Shia LaBeouf). Ukáže sa aj Stellan Skarsgard a čo sa dátumy premiéry týka, v zahraničí môžete film s názvom Borg/McEnroe vidieť na jeseň, zatiaľ čo premiéra v USA ešte naplánovaná nie je. 

Domov
Zdieľať
Diskusia