Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2017, 1:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Aký bude Lando Calrissian v novom Star Wars filme? O svojej postave sa rozpovedal jeho herecký predstaviteľ Donald Glover

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vyzerá to tak, že známeho pašeráka si zahrá jeho verný fanúšik.

V poslednej dobe je Donald Glover naozaj vyťaženou osobou. Nielenže ho budúci mesiac uvidíme medzi obsadením nového Spider-Man: Homecoming, ale taktiež sa nám predstaví ako Simba v hranej prerábke Levieho Kráľa (tzv. "live-action movie") od režiséra Jona Favreaua. Okrem toho ale spolupracuje ako režisér, scenárista a herec na seriáli Atlanta (2016), pripravuje posledný album pod pseudonymom Childish Gambino a v neposlednom rade pracuje aj na animovanom televíznom seriáli v hlavnej role s hláškujúcim Deadpoolom. A naozaj, skoro by som zabudol aj na to hlavné. Jeho vyťažený, pracovný harmonogram dopĺňa postava jedného z najznámejších pašerákov Star Wars ságy, Landa Calrissiana, v pripravovanej snímke s Hanom Solom, ktorá zatiaľ ešte nemá konkrétny názov.

Nahradiť famózneho Billyho Dee Williamsa (pôvodný predstaviteľ Landa) však nebude vôbec ľahké. Samotný Donald Glover sa k tomu vyjadril podobne: „Je to skutočne veľký tlak, ale zároveň aj vzrušujúca skúsenosť. Lando bol mojou obľúbenou postavou ako fanúšika Star Wars a je určite skvelé, že ho znovu uvidíme. Mám pocit, že ho ľudia majú v obľube kvôli jeho špecifickému štýlu, ale zároveň kvôli jeho komplikovanej osobnosti. Osobne si myslím, že dokonca ani Han Solo nie je tak zložitý a nečitateľný ako Lando. Od prvého stretnutia s ním skrátka neviete, či mu môžete vôbec veriť. To sa mi na ňom páči."

Aký bude Lando Calrissian v novom Star Wars filme? O svojej postave sa rozpovedal jeho herecký predstaviteľ Donald Glover
Zdroj: Lucasfilm

Ďalej nám Donald prezradil, že je skvelé hrať Landovu postavu tak, ako mu tvorcovia povedia (uvoľnene a so všetkým pašeráckym šarmom), a nemusí sa mu venovať z pozície scenáristu. Vyjadril taktiež svoju úctu k Billy Dee Williamsovi, ktorý si zahral Landa v prvotnej trilógii. O nepomenovanom filme s Hanom Solom už vieme toľko, že sa zameria na Solov príbeh od mladosti až po chopenie sa svojej role legendárneho pašeráka a zlodeja. Ďalej nám tvorcovia prezradili, že film má zahŕňať sedemročný úsek z Hanovho života (počínajúc 18. rokom života), počas ktorého sa Solo dostane k milovanej lodi Millennium Falcon, stretne sa so svojím oddaným spoločníkom Chewbaccom, a samozrejme, príde aj na jeho známosť s Landom Calrissianom. A to sa nám teda rozhodne páči! 

Role Hana Sola sa ujme Alden Ehrenreich (Hail, Caesar) a postavu Chewbaccu si zahrá Joonas Suotamo (Star Wars: Force Awakens). Na scéne sa ale objavia aj populárne tváre, ako Woody Harrelson (Zombieland) s postavou Hanovho mentora Becketta a Emilia Clarke (Game of Thrones) bude hrať zatiaľ bližšie neurčenú rolu. Slovenskí a českí diváci sa premiéry dočkajú 24. mája (květen) 2018. Tak, aké sú vaše súčasne očakávania? Myslíte, že môžeme očakávať kvalitný počin?

Aký bude Lando Calrissian v novom Star Wars filme? O svojej postave sa rozpovedal jeho herecký predstaviteľ Donald Glover
Zdroj: Getty Images
Domov
Zdieľať
Diskusia