Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2017, 21:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vojak Miles Teller bojuje vo vojnovej dráme s post-traumatickou stresovou poruchou a snaží sa opäť zaradiť do života

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorca Amerického snipera siaha po ďalšom projekte z prostredia Irackej vojny.

Zdá sa, že sa opäť pozrieme na tú nešťastnú vojnu v Iraku. Dokonca aj od scenáristu Amerického snipera (Jason Hall). Pôjde o adaptáciu rovnomennej non-fiction knihy Davida Finkela a hlavným hrdinom bude mladý vojak Adam Schumann (Miles Teller). Ten sa po návrate z bojového poľa snaží opäť zaradiť do normálneho života. Ale vojnové traumy neodídu len tak jednoducho. Adamov život s rodinou a manželkou Saskiou (Haley Bennett) sa kvôli post-traumatickej stresovej poruche dostáva do krízy. Nie je ale jediný: podobné osudy prežívajú aj jeho ostatní kamaráti z vojny.

Spomínaný Jason Hall si film aj režíruje a pôjde preňho o prvý celovečerný zárez. Z hercov uvidíme aj Keishu Castle-Hughes, Amy Schumer, Kate Lyn Sheil, Joe Colea, Brada Beyera, Scotta Hazea a Dennisa L.A. Whitea. Prvý trailer rozhodne dáva nádej na slušnú psychologickú drámu. Dúfajme, že to tvorcovia neprepísknu s patriotizmom a pátosom. V Amerike si Thank You For Your Service odbije premiéru 27. októbra 2017.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia