Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2017, 18:20
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Fantasy horor podľa Stephena Kinga predstavuje Rolanda Deschaina, ktorý sa snaží odvrátiť skazu mýtickej Temnej veže

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nová ukážka k očakávanej knižnej adaptácii. Vidíte to na kino?

Máme tu ďalšie lákadlo v podobe ukážky k očakávanej adaptácii románov Stephena Kinga The Dark Tower. V tejto sa trochu podrobnejšie pozrieme na Rolanda Deschaina (Idris Elba) - posledného z Pištoľníkov. Práve tí sa zaviazali chrániť Stredosvet pred skazou a temnotou. Teraz zostal len Roland. Jeho poslaním je odvrátiť skazu Temnej veže, ktorá spája všetky svety. Len tak môže byť zachránená aj Zem. Iné plány má však tajomný Muž v čiernom (Matthew McConaughey). Ten chce Temnú vežu zničiť a rozpútať peklo. Ale možno aj niečo horšie, keďže je podľa Rolanda horší než diabol.

Spomínaná knižná séria je často vnímaná ako Kingove životné dielo a sme mimoriadne zvedaví, či sa film podarí. Stojíme si za tým, že trailery vyzerajú remeselne dobre, bude to však stačiť pre taký epický príbeh a potenciálne pokračovania? Dúfajme, že tento riskantný projekt štúdiu Sony vyjde. Réžiu mal pod palcom Nikolaj Arcel a Elbu s McCounaugheym doplnia aj Tom Taylor, Katheryn Winnick, Abbey Lee, Jackie Earle Haley, Nicholas Hamilton, Claudia Kim a Dennis Haysbert. Slovenská premiéra je naplánovaná na 24. augusta (srpen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia