Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2017, 9:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ryan Reynolds alias Deadpool si to jednoducho užíva! Prinášame vám najnovšie zábery a informácie z natáčania pokračovania svojskej komiksovky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dosiahnuť kvality jednotky nebude ľahké, ale veríme, že sa to môže podariť.

Ryan Reynolds si natáčanie Deadpoola užíval už v prvej časti a zdá sa, že inak tomu nie je ani pri dvojke. Ako môžete vidieť na fotke nižšie, Deadpool si tentokrát (doslovne) odskočil na detskú narodeninovú oslavu, pretože to je skrátka "také jeho". A navyše, zdá sa, že sa jeho hero-kombinéza trocha pomenila, alebo si ju len jednoducho zabudol navliecť (isteže nezámerne). Zvyšné fotky priamo z natáčania môžete nájsť na stránke JustJared.


Taktiež sme sa najnovšie dozvedeli, že okrem Ryana Reynoldsa alias Deadpoola budú vo filme dôležité pozície zastávať aj postavy bez superschopností. K téme sa vyjadril herecký predstaviteľ Weasela (Deadpoolov kamarát z baru), T.J. Miller, a potvrdil, že vo filme ho uvidíme častejšie. Dokonca by sa mal vyskytnúť v naozaj vtipnej scéne s taxikárom Dopinderom, ktorého si opäť zahrá Karan Soni (na neho si určite spomínate, Pool mu nevedel zaplatiť, a tak si dali len "high-five"). Nie je však isté, či sa daná scéna vo filme nakoniec objaví. Asi prekračuje hranice humornej únosnosti, no my by sme si ju aspoň v predĺženej verzii radi pozreli, no nie? 


Okrem vyššie spomínaných postáv vo filme uvidíme aj nováčikov, a to konkrétne postavu mutanta Cablea (Josh Brolin - a na rolu sa pripravuje poriadne, viď video nižšie) a jeho parťáčky Domino (Zazie Beetz), ale taktiež aj neznámeho záporáka, ktorého si zahrá Jack Kesey (The Strain). Aká rola zápornej postavy by mu mala byť podla vás pridelená? Fanúšikovia môžu len hádať, no odpoveď naisto vedia iba scenáristi Rhett Reese, Paul Wernick, pár hercov a režisér David Leitch (John Wick). Slovenská premiéra je datovaná na 31. mája (květen) 2018 a česká na 28. června 2018. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia