Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2017, 14:20
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Suicide Squad 2 pravdepodobne našlo svojho režiséra. Kedy sa začne natáčanie?

FILMY A SERIÁLY SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Warner aktuálne rokuje s novým režisérom a prepisuje scenár. Čo nové sme sa dozvedeli?

Vyzerá to tak, že nás žiadne prekvapenie à la Mel Gibson nečaká. Podľa najnovších informácií Warneri aktuálne rokujú so Španielom Jaume Collet-Serrom, ktorý vám môže byť známy vďaka minuloročnému thrilleru The Shallows, hororu Orphan či akčňáku Unknown s Liamom Neesonom. Ak by všetko vyšlo podľa plánu, na režisérske kreslo by mal podľa odhadov zasadnúť už v polovici roka 2018. Tento údaj však neberte za smerodajný. Žiadna zmluva ešte nie je oficiálne uzatvorená a aj keby bola, aktuálne dalo štúdio za úlohu Zakovi Pennovi (The Avengers) aby prepísal pôvodný scenár Adama Cozada (The Legend of Tarzan), čo môže spôsobiť omeškanie.

Ak by sa však všetko podarilo splniť a Serra by predsa len začal natáčať v priebehu roka 2018, vydanie odhadujeme na rok 2020. Štúdio bude určite chcieť predísť rovnakým produkčným problémom, akými si prešla prvá časť. Čo si o predbežnom výbere režiséra myslíte si vy? Ocenili by ste niekoho s lepším resumé, alebo si myslíte, že je to v týchto rozrastených univerzách úplne zbytočné? Nech však už máte na Jednotku samovrahov názor akýkoľvek, my dúfame, že opäť uspeje nie len v tržbách, ale aj v očiach kritikov. 

Suicide Squad 2 pravdepodobne našlo svojho režiséra. Kedy sa začne natáčanie?
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia