Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2017, 18:01
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jennifer Lawrence a Javier Bardem sa predstavujú v mrazivých záberoch psychologického hororu Mother od Darrena Aronofskeho

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Stačilo 30 sekúnd a bolo nám jasné, že tento kúsok si rozhodne nenecháme ujsť.

Z očakávaného projektu Darrena Aronofskeho sme donedávna mali k dispozícii len štýlový plagát a tajomstvom zahalenú synopsu. Teraz si konečne môžeme vychutnať vôbec prvé zábery z jeho hororového thrilleru Mother (uvádzaného aj ako mother!). Plnohodnotný trailer dorazí až 8. augusta (srpen), ale aj toto malé lákadlo pôsobí zatiaľ patrične znepokojivo a mrazivo. Určite vzbudzuje nemalé očakávania a musíme povedať, že sme náramne zvedaví, čo si pre nás Darren tentokrát pripravil.

V centre príbehu bude stáť manželský pár, ktorého vzťah bude podrobený návštevou cudzích návštevníkov. Podľa posledných informácií bol film voľne inšpirovaný kultovým hororom Romana Polanského Rosemary's Baby. A pokiaľ dostaneme naozaj podobnú nálož psychologického napínáku, tak sa hnevať rozhodne nebudeme.

Tešiť sa môžeme na vynikajúci casting. V Mother si zahrajú Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson a Brian Gleeson. Aronofsky si napísal scenár a podieľal sa aj na produkcii. Na Slovensku by sme sa Mother mali dočkať 2. novembra (listopad) tohto roku.

Jennifer Lawrence a Javier Bardem sa predstavujú v mrazivých záberoch psychologického hororu Mother od Darrena Aronofskeho
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia