Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2017, 19:43
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Morgan Freeman si v akčnej komédii strihne bohatého majiteľa luxusného rezortu, ktorému bude robiť problémy Tommy Lee Jones

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Doťahovačka starých pánov môže vyústiť do niečoho omnoho nebezpečnejšieho.

Akčná komédia Just Getting Started nám predstaví Dukea Divera (Morgan Freeman), manažéra luxusného rezortu na Palm Springs. Diver má za sebou záhadnú minulosť, spolu so svojimi zákazníkmi si však žije na vysokej nohe. Do jeho života však vpadne bývalý vojak Leo (Tommy Lee Jones) a medzi ním a Dukeom vznikne rivalita o to, kto je väčší "samec". Do rezortu totiž prichádza aj Suzie (Rene Russo), ktorú by obaja chlapi radi zbalili. Lenže ešte netušia, že Dukeova minulosť im dá ešte poriadne zabrať. Žeby sa niekto snažil Dukea naozaj zabiť?

Snímku režíroval Ron Shelton (Bill Durham, White Men Can't Jump) a uvidíme v nej aj Joea Pantoliana, Glenne Headly, Sheryl Lee Ralph, Elizabeth Ashley či Grahama Beckela. Trailer však na žiadnu komediálnu pecku neláka, vlastne sa musím priznať, že na mňa pôsobil skoro až otravne. Zatiaľ ma ani prítomnosť Freemana a Jonesa nepresvedčila o tom, že by som tento film potreboval vidieť. Ako ste na tom vy? Americká premiéra je naplánovaná na 8. októbra (říjen) tohto roku.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia