Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2018, 17:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Keanu Reeves si možno zahrá v superhrdinskom filme od tvorcov Avengers

FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Snímku Past Midnight nám doručí Netflix. Kývne Reeves na túto úlohu?

Keanu Reeves sa možno vráti ku komiksovým adaptáciám. Dekádu po fantasy thrilleri Constantine, je možné, že predstaviteľ Johna Wicka zamieri do superhrdinského filmu Past Midnight. Ten má pod palcom Netflix a jeho réžie sa ujme Rick Famuyiwa, ktorý bol istú dobu spájaný s DC sólovkou Flasha.

Keanu Reeves si možno zahrá v superhrdinskom filme od tvorcov Avengers
Zdroj: Lionsgate

Ako producenti budú dohliadať Joe a Anthony Russovci, známi marvelovkami Captain America: Civil War či Avengers. O deji je zatiaľ známe málo, ale podľa všetkého by malo ísť o "nový typ superhrdinského príbehu".

Reeves sa zatiaľ projektu oficiálne neupísal, avšak tvorcovia by ho do úlohy veľmi chceli obsadiť. Uvidíme, či sa im to podarí.

Keanu Reeves si možno zahrá v superhrdinskom filme od tvorcov Avengers
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Netflix sa v poslednej dobe snaží preraziť aj na filmovom poli. Podarilo sa im bodovať drámou Mudbound, mix fantasy a sci-fi Bright bol síce divácky tiež úspešný, hoci kriticky vyhorel.

Past Midnight teda bude ďalším pokusom o plnokrvný blockbuster. Za kamerou stoja talentovaní tvorcovia, takže budeme dúfať, že Reeves na ponuku kývne a my dostaneme výborný film.

Domov
Zdieľať
Diskusia