Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2018, 13:36
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tommy Wiseau, autor kultového The Room, si strihne drsného lovca, ktorý bude bojovať s mutantmi a kanibalmi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sci-fi Scary Love síce zatiaľ nemá distribútora, ale pre Wiseauových fanúšikov by mohlo ísť o projekt, ktorý sa oplatí sledovať.

Filmový kazisvet Tommy Wiseau, ktorý milovníkom zlých filmov doručil kultovú záležitosť The Room, opäť predvedie svoje (anti)herecké schopnosti v sci-fi horore Scary Love. Dej sa bude odohrávať v špinavých uliciach Los Angeles a Wiseau si zahrá nekompromisného lovca ľudí a zároveň hľadá svoju stratenú lásku.

Okrem toho si zmeria sily aj s mutantmi, psychopatickými vrahmi či kanibalmi. Snímku režíruje Jennifer Juniper Stratford. Scary Love sa má podľa tvorcov niesť v tóne béčkových filmov, čo údajne budeme cítiť z celkového spracovania. Zatiaľ nie je známe, kedy si snímka odbije svoju premiéru.

Vychutnajte si teda aspoň krátky teaser. Pozornejším fanúšikom neujde, že voice-over patrí Jonovi Baileyovi, známemu zo satirickej internetovej série Honest Trailer.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia