Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2018, 11:26
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Spoločný film Rýchlo a zbesilo s Dwayneom Johnsonom a Jasonom Stathamom natočí režisér Johna Wicka, Atomic Blonde či druhého Deadpoola

FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW
Uložiť Uložené

Aj keď bol talentovaný David Leitch s projektom spájaný už pred niekoľkými mesiacmi, oficiálne potvrdenie prišlo až teraz.

Chystaným Fast & Furious spin-offom s Dwayneom Johnsonom a Jasonom Stathamom sme sa naposledy v krátkosti zaoberali iba pred niekoľkými málo dňami, keď samotný The Rock naznačil, že by sa do hlavnej filmovej série už nemusel vrátiť.

Tentokrát sa však snímke Hobbs & Shaw budeme venovať naplno, pretože bolo oficiálne potvrdené meno jej režiséra. A ako už na Twitteri oznámil profil Fast & Furious, očakávaný spin-off definitívne natočí David Leitch (spolutvorca prvého Johna Wicka, Atomic Blonde, Deadpool 2).

Ten bol s projektom spájaný už vo februári, no potvrdené to máme až teraz. Za scenárom stojí Chris Morgan (Wanted, všetky Fast & Furious filmy od Tokyo Driftu) a premiéra filmu u nás naplánovaná na 25. júla (červenec) 2019. Ste spokojní v režisérom?

Domov
Zdieľať
Diskusia