Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2018, 12:44
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Do Top Gun 2 sa okrem Toma Cruisea vráti aj Val Kilmer. Zopakuje si rolu ambiciózneho pilota Icemana

FILMY A SERIÁLY TOP GUN 2
Uložiť Uložené

Dvaja starí známi sa opäť stretnú v dlho pripravovanom pokračovaní.

Očakávané pokračovanie Top Gun s podtitulom Maverick získava do svojich radov ďalšie známe meno. Val Kilmer si totiž zopakuje svoju rolu Toma "Icemana" Kazanskyho. Natáčanie dlho odkladaného pokračovania začalo minulý týždeň a v hlavnej úlohe opäť uvidíme Toma Cruisea.

Pôvodne mal dvojku točiť tvorca pôvodného filmu Tony Scott, ale projekt sa zasekol po Scottovej smrti. Napokon ho zastúpi Joseph Kosinski, ktorý s Cruiseom spolupracoval na sci-fi Oblivion.

Do Top Gun 2 sa okrem Toma Cruisea vráti aj Val Kilmer. Zopakuje si rolu ambiciózneho pilota Icemana
Zdroj: Paramount Pictures

O deji pokračovania sa toho vie zatiaľ veľmi málo, rovnako tiež nevieme mená z hercov, ktorí sa po boku Cruisea a Kilmera objavia. Scenár napísali talentovaní Eric Warren Singer (Only the Brave), Peter Craig (The Town) a Justin Marks (Counterpart).

Val Kilmer sa naposledy objavil v chladne prijatej kriminálke The Snowman, ale určite sme radi, že ho opäť uvidíme ako starého dobrého Icemana. Top Gun: Maverick doletí do amerických kín 12. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia