Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2019, 13:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

David Fincher a režisér Deadpoola natočia pre Netflix futuristické a psychologické krátke animované filmy

David Fincher a režisér Deadpoola natočia pre Netflix futuristické a psychologické krátke animované filmy
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY LOVE DEATH & ROBOTS
Uložiť Uložené

Netflix, opäť si získal našu pozornosť.

Nič viac už nehovorte a sem s tým, prosím! Netflix dáva opätovne kreatívnym tvorcom priestor na to, aby svoje sny preniesli do reality. V prípade menovaného projektu s názvom Love, Death & Robots sa za neho postavia hneď dve výrazné mená.

Američan David Fincher je veľkou zárukou kvality, ktorú nám ponúkol prostredníctvom množstva nezabudnuteľných filmov. Za príklad si spomeňme jeho kultovú kriminálnu drámu Seven (1995), nemenej preslávený Fight Club (1999), snímku o vzniku Facebooku The Social Network (2010) či jeho najnovší režijný počin, fantastickú kriminálku Gone Girl (2014).

Ku geniálnemu Fincherovi sa pre novinku od Netflixu pripojí Tim Miller. Ten síce za sebou nemá toľko hodnotných skúseností, no nezabúdajme na to, že v roku 2016 nakrútil veľmi úspešnú komiksovku Deadpool. Okrem toho ale mimochodom v roku 2004 pracoval na animovanom kraťase Gopher Broke, ktorý bol svojho času nominovaný na Oscara.

V pripravovanej novinke Love, Death & Robots sa znova vráti k animovanej tvorbe. Tá by mala byť podľa jeho slov Millerovým vysneným projektom

Zatiaľ vieme, že pôjde o 18-dielny animovaný seriál zameriavajúci sa na dospelé publikum a spájajúci množstvo žánrov, ako sci-fi, komédia, fantasy či horor. V deji by nás okrem iného mali čakať rôzne futuristické či nadprirodzené postavy typu vlčích vojakov alebo robotov.

Odporúčané
10 najlepších epizód seriálu Love, Death & Robots od Netflixu 10 najlepších epizód seriálu Love, Death & Robots od Netflixu 24. mája 2022, 16:30

Miller s Fincherom už v minulosti spolupracovali na kriminálke The Girl with the Dragon Tattoo (2011). Na nej sa Miller v úvodných záberoch filmu podieľal ako dizajnér a Fincher mal na starosti samotnú réžiu.

Predbežne nemáme k Love, Death & Robots žiadne ďalšie informácie a nevieme ani približný dátum premiéry, ale nad seriál dávame výstražný prst a o jeho ďalšom vývoji ťa určite budeme informovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia