Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2019, 14:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom a Jerry sa chystajú na veľké plátno v hranom filme. Pôjde o kombináciu animácie a reálneho sveta

Tom a Jerry sa chystajú na veľké plátno v hranom filme. Pôjde o kombináciu animácie a reálneho sveta
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Natáčanie celovečernej adaptácie populárneho animáku začne ešte tento rok.

Známy animovaný seriál Tom a Jerry, v ktorom sa domáca mačka Tom neúnavne pokúša dolapiť prefíkanú myš menom Jerry, určite nemusíme nijako bližšie predstavovať. Projekt vznikol ešte v roku 1940, stal sa však natoľko populárnym, že odvtedy vzniklo obrovské množstvo ďalších epizód a animované filmy vychádzajú prakticky dodnes.

Tam to ale nekončí. Ako totiž uvádzajú najnovšie informácie, štúdio Warner Bros. sa už onedlho pustí do natáčania celovečernej adaptácie, ktorá bude kombinovať prvky animácie a hraného filmu. Tento hybrid by mal niesť jednoduchý názov Tom & Jerry, pričom natáčanie v Spojenom kráľovstve by malo začať už v priebehu tohto júla (červenec).

Tom a Jerry sa chystajú na veľké plátno v hranom filme. Pôjde o kombináciu animácie a reálneho sveta
Zdroj: Warner Bros.

Podľa portálu Variety bude natáčanie prebiehať v reálnom svete a animované postavy Toma s Jerrym sa pridajú neskôr. No a pokiaľ ťa zaujíma, či hlavní hrdinovia ostanú po celý čas ticho, poznáme odpoveď. Tvorcovia by sa mali údajne držať tradičnej verzie a staviť na fyzickú komédiu, čo znamená, že Tom a Jerry nebudú potrebovať žiadnych dabingových hercov.

Čo sa samotného režiséra týka, tým by mal byť Tim Story, ktorý stojí napríklad za sériou Ride Along či komiksovkou Fantastic Four z roku 2005 a jej pokračovaním. Povráva sa, že keď ľudia z Warneru nadhodili možnosť tohto celovečeráku, Story údajne okamžite spomenul svoj obdiv k Tomovi s Jerrym a prezradil, ako by látku uchopil on.

Domov
Zdieľať
Diskusia