Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Bumblebee reštartoval celú sériu Transformers a animovaný trailer pre Frozen 2 je najsledovanejším vôbec

Bumblebee reštartoval celú sériu Transformers a animovaný trailer pre Frozen 2 je najsledovanejším vôbec
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY LOVE DEATH & ROBOTS
Uložiť Uložené

Prvá tohtotýždňová dávka filmových aj seriálových noviniek je tu. Poďme na to.

Vitaj pri ďalších Raňajkách s Filmkultom. Aj tentokrát sme si pre teba pripravili najnovšie správy zo sveta filmu aj seriálu, ktoré sa v poslednej dobe objavili.

Pokračovanie Jumanji: Welcome to the Jungle sa začalo natáčať

Dwayne Johnson oznámil, že sa začalo natáčanie Jumanji 3. Okrem The Rocka sa tiež vráti Jack Black, Kevin Hart či Karen Gillan, no zahrajú si aj Danny Glover, Awkwafina a Danny DeVito. Premiéra je naplánovaná na 13. decembra (prosinec) 2019.

Animovaná séria kraťasov od Davida Finchera vyráža dych prvým trailerom

Netflix zverejnil debutovú ukážku z animovanej antológie Love, Death & Robots, za ktorou stoja režiséri Tim Miller (Deadpool) a David Fincher (toho predstavovať určite netreba). Kraťasy obsahujú mix rôznych žánrov, ich dĺžka bude 5-15 minút a vytvorili ich filmármi a animátori z celého sveta. A rozhodne nebudú pre deti. Uvidíme ich 15. marca (březen) 2019.

Ukážka z Frozen 2 je nasledovanejším trailerom pre animovaný film

Očakávané pokračovanie animáku Frozen sa nedávno predstavilo debutovými zábermi, ktoré za prvých 24 hodín od zverejnenia získalo 116,4 milióna pozretí. Trailer tak prekonal rekord Incredibles 2 (113,6 mil.) a v rámci animovaných filmov sa tak stal najsledovanejším vôbec.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney

Adaptáciu skvelého japonského animáku natočí režisér Spider-Mana

Režisér Marc Webb (500 Days of Summer, Gifted) natočí americkú hranú verziu populárneho japonského animáku Your name. (Kimi no na wa.), ktorý v roku 2016 uviedol Makoto Šinkai. Scenár napíše Eric Heisserer (Arrival, Bird Box). Remake nám predstaví Američanku žijúcu na vidieku a mladého muža z Chicaga, ktorí zistia, že si medzi sebou vymieňajú telá. Keď sa ale začne blížiť hrozba, musia sa stretnúť a zachrániť ich svety.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Toho Company

Bumblebeeho sólovka je oficiálne rebootom série

Spoločnosť Hasbro potvrdila, že minuloročná snímka Bumblebee bude predstavovať novú kapitolu vo svete Transformers a základ pre ďalšiu sériu. Tá zároveň nebude nijako nadväzovať na predošlé filmy od Michaela Baya.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures

Vychutnaj si kraťas založený na videohre Anthem od režiséra District 9 či Elysium

Na svete máme ďalší kraťas od režiséra Neilla Blomkampa. Nesie názov Conviction: An Anthem Story a jeho príbeh sa odohráva desiatky rokov pred hrou. Uvidíš v ňom mesto Fort Tarsis a jeho obyvateľ, ktorí v špeciálnych oblekoch bojujú proti záporákovi menom Monitor. 

Domov
Zdieľať
Diskusia