Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2019, 13:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Lokiho seriál napíše tvorca Ricka a Mortyho. Konečne vieme aj niečo o deji

Lokiho seriál napíše tvorca Ricka a Mortyho. Konečne vieme aj niečo o deji
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Miniséria o Thorovom nevlastnom bratovi naberá talentovaného tvorcu.

Už nejakú dobu vieme, že sa na chystanej streamovacej stanici Disney+ okrem Star Wars projektov objavia aj hrdinovia z MCU, ktorí dostanú viac priestoru v podobe vlastných seriálov. Najprv boli oznámené seriály s Lokim a Scarlet Witch, no krátko na to dorazilo aj potvrdenie spoločnej minisérie s Winter Soldierom a Falconom či dohady o tom, že by mohlo dôjsť aj na Groota s Rocketom.

Vráťme sa ale späť k prvému menovanému, pretože práve Lokiho sa týkajú dnešné novinky. Magazín The Hollywood Reporter totiž prišiel s informáciou, že showrunnerom seriálu bude Michael Waldron, ktorý je známy najmä ako scenárista obľúbeného animovaného seriálu Rick and Morty. Waldron bude zastávať pozíciu tvorcu Lokiho seriálu, napíše pilotnú epizódu a bude na projekt dozerať aj z pozície výkonného producenta.

Loki TV Series
Loki TV Series Zdroj: Marvel Studios

Príbeh seriálu by sa mal sústrediť na Lokiho, ktorý bude cestovať časom a ovplyvňovať tak ľudské dejiny. Čierne na bielom to ale zatiaľ nemáme. Thorovho nevlastného brata by si mal opäť zahrať Tom Hiddleston. Navyše, ako zvyšok týchto seriálov z Disney+, aj Lokiho miniséria by mala pozostávať zo 6-8 epizód, pričom na vývoj každého z nich vraj bude dohliadať šéf Marvel Studios Kevin Feige. Pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia