Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 2:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Na Edge of Tomorrow 2 sa už usilovne pracuje a plánované dotáčky pre New Mutants sú v nedohľadne

Na Edge of Tomorrow 2 sa už usilovne pracuje a plánované dotáčky pre New Mutants sú v nedohľadne
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Začiatok nového pracovného týždňa sa ani tentokrát nezaobíde bez poriadnej dávky filmových a seriálových noviniek.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa opäť oboznámi s tými najzaujímavejšími filmovými a seriálovými správami z posledných dní.

Začali prípravy pre pokračovanie Edge of Tomorrow

Vo Warner Bros. sa opäť začalo pracovať na pokračovaní sci-fi Edge of Tomorrow, ktoré by mohlo niesť názov Live Die Repeat and Repeat. Scenár napíše Matthew Robinson (The Invention Of Lying) a počíta sa s návratom režiséra Douga Limana aj hercami Tomom Cruisom a Emily Blunt.

Raňajky (pondelok)
Raňajky (pondelok) Zdroj: Warner Bros. Pictures

Bezdomovci sa vzbúria v knižnici vo výborne obsadenej dráme

Štúdio Universal Pictures zverejnilo prvý trailer pre drámu The Public. Za scenárom aj réžiou stojí herec Emilio Estevez (The Breakfast Club, Mission: Impossible) a príbeh sa zameria na skupinu bezdomovcov, ktorá počas zimy odmietne opustiť verejnú knižnicu, z čoho sa nakoniec vykľuje krízová situácia.

Okrem Esteveza si vo filme zahrá aj Jena Malone, Michael K. Williams, Alec Baldwin, Christian Slater, Taylor Schilling, Jeffrey Wright či Gabrielle Union. Americká premiéra je naplánovaná na 5. apríla (duben) 2019.

Josh Brolin a Peter Dinklage si zahrajú dvojičky

Josh Brolin a Peter Dinklage si spolu zahrajú v chystanej komédii Brothers. Scenár napíše Etan Cohen (Tropic Thunder, Men in Black 3) a Brolin s Dinklagom stvárnia dvojičky. Film by mal pripomínať Twins s Arnoldom Schwarzeneggerom a Dannym DeVitom.

Raňajky (pondelok)
Raňajky (pondelok) Zdroj: Lionsgate/HBO

Guillermo del Toro natočí film o dievčati s bojovými schopnosťami

Režisér Guillermo del Toro si vyhliadol ďalší projekt. Napíše a zrežíruje akčný thriller Zanbato, ktorý sa bude točiť okolo mladého dievčaťa vo veku 10-15 rokov so smrtiacimi bojovými schopnosti, podobne ako hrdinky filmov Kick-Ass či Hanna. Taktiež by sa v Zanbato mali objaviť aj ninjovia, hoci del Toro zdôraznil, že nejde o ninjovský film. Režisér na snímke pracuje už vyše 6 rokov.

Raňajky (pondelok)
Raňajky (pondelok) Zdroj: Warner Bros. Pictures

Hororoví mutanti sú na smiech

Hororový X-Men spin-off The New Mutants má problém. Podľa najnovších informácií (a potvrdenia zo strany producenta Simona Kinberga) totiž nariadené dotáčky, ktoré sa mali uskutočniť v lete 2018 za účelom spraviť snímku strašidelnejšiu, ešte stále neprebehli a zatiaľ nie sú ani naplánované. Premiéra bola kvôli tomu odložená hneď niekoľkokrát, a tak aj naďalej ostáva záhadou, čo sa v tábore tvorcov vlastne deje.

V správe sa ďalej uvádza, že veci sú momentálne v rukách režiséra Josha Boona, aj keď stále nevieme, čo vlastne celý proces brzdí. Predošlé správy o dotáčkach uvádzali, že by sa mohlo pretočiť až 50% filmu a mala by sa do príbehu pridať ďalšia postava. Ak teda pretáčky skutočne neprebehli, môžeme predpokladať, že štúdio jednoducho odmietlo pumpovať do projektu peniaze a nakoniec ho uvedie tak, ako bol pôvodne natočený. Navyše, film možno ani neuvidíme v kinách, ale na obrazovkách Disney+ či Hulu.

Raňajky (pondelok)
Raňajky (pondelok) Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia