Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Štúdio Paramount pracuje na pokračovaniach snímok Bumblebee a Transformers: The Last Knight

Štúdio Paramount pracuje na pokračovaniach snímok Bumblebee a Transformers: The Last Knight
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Štart do nového pracovného týždňa sa ani tentokrát nezaobíde bez našej rubriky Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa už tradične oboznámi s najzaujímavejšími novinkami z posledných dní.

Bumblebee a Transformers: The Last Knight dostanú pokračovania

Producent Lorenzo Di Bonaventura potvrdil, že štúdio pracuje na dvoch Transformers filmoch. Jedným z nich je Bumblebee 2, v ktorom opäť uvidíme Optimusa Primea, no a tým druhým je pokračovanie snímky Transformers: The Last Knight, teda piatej časti hlavnej ságy od Michaela Baya. Či sa ale vráti na režisérske kreslo, to zatiaľ nevieme.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures

Sólovka Batmana potvrdzuje natáčanie koncom tohto roka

Štúdio Warner Bros. naznačilo, že sólovka Batmana by sa mala začať natáčať už tento rok v novembri (listopad), čo viac-menej potvrdil aj samotný režisér Matt Reeves (Cloverfield, War for the Planet of the Apes). Ten vo svojej odpovedi na Twitteri prezradil, že kamery sa zapnú niekedy koncom roka.

Poznáme dĺžku Hellboya 

Nemecká organizácia ratingového systému filmov odhalila, že nový Hellboy je kompletne dokončený a bude mať takmer presne 120 minút, teda celé 2 hodiny.

Ďalšie problémy Flasha môžu ohroziť zotrvanie Ezru Millera v DCEU

Herec Ezra Miller (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Justice League) sa dostal do sporu so scenáristami a režisérmi Flasha (John Francis Daley a Jonathan Goldstein - napísali Spider-Man: Homecoming, režírovali Game Night) ohľadom tónu príbehu. Zatiaľ čo filmári by chceli odľahčenejšiu sólovku, Miller by sa rád vybral temnejšou cestičkou.

Aby teda štúdio vyriešilo túto prekážku, poručilo Millerovi a komiksovému autorovi Grantovi Morrisonovi (Batman, JLA, Action Comics), aby dali dokopy svoju víziu príbehu. Hercova zmluva však vyprší už v máji, takže nová verzia scenára by mohla byť rozhodujúca aj v rámci jeho zotrvania v úlohe Flasha. Ak sa bude temnejší tón štúdiu páčiť, vrhnú sa na film. No pokiaľ spokojné nebude, mohlo by dôjsť k preobsadeniu postavy.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Annabelle 3 má oficiálny názov

Spoločnosť New Line Cinema oznámila, že tretí The Conjuring spin-off s hororovou bábikou ponesie názov Annabelle Comes Home. Taktiež bolo potvrdené, že súčasťou tohto univerza je aj blížiaca sa novinka The Curse of La Llorona od režiséra Michaela Chavesa (natočí aj The Conjuring 3), a to vďaka postave otca Pereza (Tony Amendola). Ten sa predtým objavil už v prvej Annabelle. The Curse of La Llorona dorazí do našich kín 18. apríla (duben) 2019 a Annabelle Comes Home 27. júna (červen).

Domov
Zdieľať
Diskusia