Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Na Avengers: Endgame sa za prvých 6 hodín predalo 3-krát viac lístkov ako na Infinity War. Čaká nás aj posledné cameo Stana Leeho

Na Avengers: Endgame sa za prvých 6 hodín predalo 3-krát viac lístkov ako na Infinity War. Čaká nás aj posledné cameo Stana Leeho
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Avengers: Endgame búra predpredajové rekordy

Iba v utorok bol spustený predpredaj lístkov na Avengers: Endgame a snímke sa už podarilo trojnásobne prekonať predpredaje Avengers: Infinity War a zároveň vytvoriť aj nový americký rekord. Stačilo jej na to prvých 6 hodín. Očakávaná komiksovka prekonala aj filmy, ako Star Wars: The Force Awakens, Star Wars: The Last Jedi či Rogue One: A Star Wars Story.

Raňajky (streda)
Raňajky (streda) Zdroj: Marvel Studios

Mark Hamill nahovorí postavu Chuckyho

Mark Hamill prepožičia svoj hlas vraždiacej bábike Chuckymu v blížiacom sa remaku hororu Child’s Play. Hamill túto skutočnosť oznámil prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. Child's Play dorazí do našich kín 25. júla (červenec) 2019.

Ridley Scott je fanúšikom študentov, ktorí vytvorili divadelnú hru podľa Votrelca

Legendárny režisér Ridley Scott pochválil študentov strednej školy North Bergen High School, ktorí stoja za divadelnou hrou s názvom Alien: The Play. Tá sa stala po predstavení okamžite virálnou a Scott im dokonca poslal aj list. V ňom pochválil kreativitu študentov, predstavivosť aj odhodlanie vytvoriť takúto ambicióznu show. Tiež oznámil, že jeho produkčná spoločnosť Scott Free finančne prispeje na ich vystúpenia a navrhol, aby to budúci rok skúsili s hrou podľa jeho filmu Gladiator.

Komédia s Jamesom Francom a Sethom Rogenom sa po 4 rokoch dostane do kín

Zeroville od režírujúceho Jamesa Franca sa po premiére na filmovom festivale v Toronte z roku 2015 konečne dostane aj do kín. Snímka mala pôvodne doraziť už v roku 2016, no kvôli bankrotu distribučnej spoločnosti Alchemy bola stiahnutá. Americkí diváci sa jej dočkajú v septembri (září) 2019. Pre viac informácií klikaj sem.

Raňajky (streda)
Raňajky (streda) Zdroj: Front Row Filmed Entertainment

Sólovka Black Widow naberá posily

Podľa najnovších informácií by sa mali v komiksovke Black Widow objaviť aj David Harbour (Stranger Things, Hellboy) a Rachel Weisz (The Favourite, Constantine).

Na Avengers: Endgame sa za prvých 6 hodín predalo 3-krát viac lístkov ako na Infinity War. Čaká nás aj posledné cameo Stana Leeho
Zdroj: Netflix/Fox Searchlight Pictures
 

Sabrina dorazí s 2. sériou už o pár dní

Netflix zverejnil novú ukážku z druhej série Chilling Adventures of Sabrina, a to aj spoločne s názvami jednotlivých epizód. Všetkých 9 častí (The Epiphany, The Passion of Sabrina Spellman, Lupercalia, Doctor Cerberus’ House of Horror, Blackwood, The Missionaries, The Miracles of Sabrina Spellman, The Mandrake, The Mephisto Waltz) bude sprístupnených už 5. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia