Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. októbra 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias vydáva medzinárodný hit, Billie Eilish prezrádza, prečo viackrát denne masturbuje

REFRESHER BILLIE EILISH FRESHNEWS REFRESHER+ YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Sleduj najnovšie Freshnews, v ktorých sa zároveň dozvieš o zaujímavej súťaži.

Yzomandias už pred dlhším časom prehlásil, že má celosvetové ambície, čo teraz dokazuje ďalšou zahraničnou spoluprácou, tentokrát s najpopulárnejším poľským raperom pomyselnej novej vlny. Ich spoločná vec zaznamenala za dva dni skoro pol milióna views, čo snáď hovorí za všetko a my môžeme predpokladať, že sa tak pojem Milion Plus dostane aj ku našim susedom. 

V najnovších Freshnews si povieme aj o novinkách v súvislosti s Billie Eilish, ktorá tentokrát prekvapuje v rozhovore pre nemecký magazín. Keď sa jej reportér opýtal, akým spôsobom sa zbavuje stresu, odpovedá, že viackrát denne masturbuje. Chce, aby sa ľudia nebáli otvorene rozprávať aj o chúlostivejších témach a zároveň prezrádza aj to, akým spôsobom bojovala proti depresiám. 

Na záver videa pre teba máme pripravenú aj zaujímavú výzvu, vďaka ktorej môžeš získať prístup do najobľúbenejšieho pražského fitka za extrémne výhodnú cenu. Ponuka je však limitovaná časovo aj počtom ľudí, ktorí sa môžu zapojiť, a tak odporúčame neváhať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia