Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. októbra 2019, 10:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Greta Thunberg by v Česko Slovensko má talent nepostúpila. Porota si vo vtipnom videu uťahuje z emotívneho prejavu aktivistky

ZAUJÍMAVOSTI GRETA THUNBERGOVÁ
Uložiť Uložené

Samozrejme, ide len o nevinný žart autorov videa, ktorým sa podarilo vtipne nakombinovať odpovede aktivistky a porotcov.

Meno Grety Thunberg dnes funguje v spojitosti s čímkoľvek a zdá sa, že by si to mohla aktivistka pokojne vyskúšať aj v našej talentovej show Česko Slovensko má talent. Dôkazom je nasledujúce video, v ktorom autori vytvorili úsmevnú montáž odpovedí 16-ročnej Švédky a známych porotcov z televíznych obrazoviek. 

Odporúčané
Greta Thunberg vracia úder Putinovi, cez Twitter mu posiela rafinovaný odkaz Greta Thunberg vracia úder Putinovi, cez Twitter mu posiela rafinovaný odkaz 4. októbra 2019, 11:58

Greta najprv odpovie, že sa živí ovládaním ľudí a keď má predviesť svoj talent, spustí sa časť jej emotívneho prejavu z nedávneho klimatického summitu OSN. Greta Thunberg nakoniec nepostúpi do ďalšieho kola ČSMT, čo ju patrične rozhodí, minimálne ju však Jaro Slávik pochválil za to, že v 16 rokoch má svoj názor. 

Samozrejme, cieľom samotného videa ani nášho článku nie je celú situáciu spojenú s klimatickými zmenami zľahčovať. Stále je rovnako dôležité zaujímať sa o budúcnosť našej planéty a aj environmentálna aktivistka má svoju zásluhu na tom, že sa ľudia začali okolo seba obzerať aspoň trochu viac. 

Odporúčané
Nenávistný pohľad Grety Thunberg smerom k Trumpovi si ľudia zamilovali. Vzniklo množstvo vtipných obrázkov Nenávistný pohľad Grety Thunberg smerom k Trumpovi si ľudia zamilovali. Vzniklo množstvo vtipných obrázkov 24. septembra 2019, 18:01

 

Domov
Zdieľať
Diskusia