Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2019, 16:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žena bezdôvodne poškriabala Teslu Model 3 kľúčom, špeciálny hliadkovací mód ju zachytil na kameru, nakoniec sa priznala

TECH
Uložiť Uložené

Vzhľadom na výšku škody ju pravdepodobne čaká slušný trest.

Pred pár dňami svet obehlo video programátora menom Alan Tweedie, na ktorom sme mali možnosť vidieť staršiu ženu, ako z neznámeho dôvodu poškriabala kľúčom jeho Teslu Model 3. Video pochádza z tzv. Sentry Mode určenému presne na podobné účely. Špeciálny mód sa zapne, keď sa nikto nenachádza v zamknutom aute s cieľom monitorovať okolie. 

Odporúčané
Tesla vraj porazila Porsche Taycan na Nürburgringu, Musk je zatiaľ radšej ticho. Toto je dôvod Tesla vraj porazila Porsche Taycan na Nürburgringu, Musk je zatiaľ radšej ticho. Toto je dôvod 19. septembra 2019, 9:27

Keďže žena poškodila auto zásadným spôsobom, Alan sa rozhodol vypátrať ju. Za pár desiatok hodín si video pozrelo približne 250-tisíc ľudí vrátane samotnej ženy, ktorá sa vo videu našla, informuje Electrek. Rozhodla sa pre to sama na polícii prihlásiť a priznať k tomu, čo urobila.

Dôvod síce stále nie je známy, policajný facebookový profil už oznámil, že 57-ročná Maria Elena Gimeno bola obvinená a podľa dostupných informácií jej hrozí pokuta vo výške 2500 dolárov a maximálne rok vo väzení.

Odporúčané
Tesla bude mať zvukový systém, ktorý bude upozorňovať chodcov pri nižších rýchlostiach. Takto bude znieť Tesla bude mať zvukový systém, ktorý bude upozorňovať chodcov pri nižších rýchlostiach. Takto bude znieť 13. septembra 2019, 10:52

Cenná funkcia Tesly by v budúcnosti mohla pomôcť mnohým nešťastným majiteľom, ktorí si nájdu na parkovisku auto poškodené kľúčom alebo dverami susedného auta. Zároveň ide aj o prevenciu, aby si ostatní rozmysleli, či elektromobily značky Tesla budú poškodzovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia