Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2019, 19:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vymazali Egove Žijeme len Raz, koľko by si mal dnes peňazí, keby v roku 2012 do Bitcoinu investuješ 1000 eur?

REFRESHER EGO FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Sleduj najnovšie Freshnews, už vo štvrtok nás čaká jubilejný 100. diel.

Najúspešnejšia slovenská rapová skladba na YouTube v súčasnosti nie je dostupná pre verejnosť, pretože sa nachádzala na kanáli Ruka Hore, ktorý bol zo zatiaľ nejasných dôvodov vymazaný. Podľa všetkého ide o problém s autorskými právami, a to, či bude ešte niekedy odblokovaný, by sme sa mohli dozvedieť v dohľadnej dobe. 

V najnovších Freshnews sa dozvieš aj to, čo prezradili Ego alebo Yaksha o americkom raperovi Tekashim pre Refresher. Blíži sa rozhodnutie, či bude dúhová hviezda prepustená na slobodu a v hre je aj jej návrat na Slovensko, a tak nás zaujímalo, či sú starí známi pripravení prijať ho medzi seba naspäť. 

Okrem toho sme sa pozreli aj na novinky z oblasti filmov či technológií a dozvieš sa, koľko by si mal peňazí dnes, keby si pred dekádou investoval do známych firiem. Ukážeme si, ako to vyzeralo na obľúbenej medzinárodnej akcii Biela noc a zameriame sa aj na outfity stredoškolákov. Nezabúdaj, že Freshnews vychádzajú už 2-krát týždenne, pričom vo štvrtok nás čaká jubilejný 100. diel. 

Odporúčané
Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko 26. septembra 2019, 18:46
Domov
Zdieľať
Diskusia