Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2019, 10:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žena, ktorá tvrdí, že je alegrická na WiFi, má strach zo zavedenia 5G. Mohlo by ju to vraj zabiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na špeciálny spacák minula stovky eur, hrozí však, že po zavedení 5G nebude môcť utiecť ani do hôr, kam sa chodí skrývať teraz.

Žena sa už niekoľko rokov vyhýba elektromagnetickému žiareniu vo svojom špeciálnom spacáku za 500 dolárov, pretože jej podľa vlastných slov spôsobuje bolesti, ťažkosti s dýchaním a pocity slabosti.

Aktuálne 70-ročná Rosi vyjadrila znepokojenie aj v súvislosti so zavedením 5G siete a v domovskom meste rozbehla kampaň, v rámci ktorej sa snaží všetkých presvedčiť, aby vypli svoje WiFi routre, informuje NY Post. Dokonca údajne existuje aj skupina približne 12 ľudí, ktorá trpí rovnakými problémami. 

Odporúčané
Nemusíš chodiť do Černobylu, aby si dostal dávku radiácie. Kde všade sa s ňou v bežnom živote stretávaš? Nemusíš chodiť do Černobylu, aby si dostal dávku radiácie. Kde všade sa s ňou v bežnom živote stretávaš? 15. júna 2019, 15:57

Rosi si prehnanú precitlivelosť na prítomnosť elektromagnetického žiarenia diagnostikovala pred šiestimi rokmi. Nemôže chodiť do veľkých miest, v reštaurácii jej dá zabrať, kým nájde miesto na sedenie, kde je najslabšie WiFi. Všade chodí aj so svojím 250-dolárovým detektorom. 

Podľa Rosi existuje štatistika, z ktorej vyplýva, že 4 % ľudí na planéte majú rovnaké problémy a môže za tým byť práve podceňovanie citlivosti na radiáciu: „Veľa ľudí sa v súčasnosti necíti veľmi dobre, všetci sú unavení a v strese. A to môže spôsobiť aj rozširovanie radiácie,“ dodáva.

Žena, ktorá tvrdí, že je alegrická na WiFi má strach zo zavedenia 5G. Mohlo by ju to vraj zabiť
Žena, ktorá tvrdí, že je alegrická na WiFi má strach zo zavedenia 5G. Mohlo by ju to vraj zabiť Zdroj: Totnes Times /SWNS.COM

Domov
Zdieľať
Diskusia