Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019, 17:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Príď sa zabaviť na filmový kvíz do Bratislavy. Po letnej prestávke máme množstvo skvelých cien a zaujímavých otázok

Príď sa zabaviť na filmový kvíz do Bratislavy. Po letnej prestávke máme množstvo skvelých cien a zaujímavých otázok
Zdroj: Filmkult
FILMY A SERIÁLY KVÍZ
Uložiť Uložené

11. bratislavský kvíz sa odohrá po letnej pauze. Máme pre teba množstvo hodnotných cien, stačí sa už len prihlásiť.

Posledný Filmkult kvíz sa konal v Bratislave, 2. júla 2019. Už vtedy sme cítili, že to leto robí svoje a tento formát nebude v čase letnej zábavy až taký úspešný. Dali sme si teda pauzu. Náš moderátor a kvízmajster Pepo mal aj tak množstvo inej práce (a stále má). Nazbieral však sily a pripravil veľké množstvo zaujímavých otázok a kol, ktoré zapoja tvoje mozgové bunky a filmové spomienky. 

Znova sa teda po 3 mesiacoch (1. 10.)  uvidíme v Bratislave, a zase raz v Kulturáku na Bazovej 9. Filmoví fanúšikovia si prídu na svoje. Budeš hádať filmy, postavy, vypočuješ si skvelú filmovú hudbu, overíme si tvoju pozornosť a ponúkneme čo to pre pamätníkov, no nakukneme aj do súčasnosti – každý si nájde to svoje.

Prihlasuj sa na emailovej adrese: [email protected] a nezabudni napísať aj názov tímu. Maximálny počet ľudí v tíme je 4 a vstupné je len 3€ na osobu, pričom sa vyberá na mieste. Po lete sme nahromadili aj veľké množstvo zaujímavých cien, takže sa môžeš tešiť na vecné ceny k nielen tohtoročným kino trhákom. 

Príď sa zabaviť na filmový kvíz do Bratislavy. Po letnej prestávke máme množstvo skvelých cien a zaujímavých otázok

Okrem toho sa stretneš s ďalšími podobnými nadšencami, pokecáš o filmoch, dáš si pivo v priateľskej atmosfére, môžeš podebatovať s prítomnými členmi redakcie a v neposlednom rade sa aj niečo nové dozvieš. Takisto môžeš vyhrať krásne filmové ceny od rôznych distribučných spoločností.

Odporúčané
KVÍZ: Snežienka alebo bleduľa? Otestuj si svoje vedomosti o jarných rastlinách KVÍZ: Snežienka alebo bleduľa? Otestuj si svoje vedomosti o jarných rastlinách 19. apríla 2024, 16:48

A pokiaľ sa náhodou obávaš toho, že nemáš dostatok vedomostí, nezúfaj. Ide totiž hlavne o zábavu. Rozhodne teda pozbieraj odvahu a určite doraz. Na záver prikladáme ešte odkaz na udalosť na Facebooku. Tešíme sa na teba!

P.S. Ak máš nejaké organizačné otázky alebo pripomienky k predchádzajúcim kvízom, napíš nám ich do komentárov, prípadne prostredníctvom správy na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia